Zoeken
Zoeken
PC040228

Lifegoods Elektrische Bovendeken Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt het Lifegoods Elektrische Bovendeken onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als comfort, warmte, gebruiksvriendelijkheid, formaat en stroomaansluiting. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van dit hoogwaardige elektrische deken als onderdeel van onze elektrische deken test.

Conclusie: Het Auronic (onderdeel van Lifegoods) is een heerlijk zachte bovendeken die snel op temperatuur is. De schakelaar heeft drie standen, geen slaaptimer optie, maar schakelt wel na drie uur automatisch uit.

Auronic Elektrische Bovendeken Review
4.5

De elektrische bovendeken van LifeGoods is gemaakt van flanel. De elektrische deken heeft twee verschillende, relatief neutrale kleuren. Hierdoor past deze makkelijker in de meeste interieurs. Met een gemeten piekvermogen van circa 112Wh warmt de deken vlot op. Eenmaal op temperatuur zakt het opgenomen vermogen naar circa 108Wh, wat wel nog altijd vrij stevig is.

 

De schakelaar betreft een eenvoudige schuifschakelaar met drie standen, en voelt stevig aan. Je kunt geen slaaptimer instellen, maar de schakelaar schakelt zichzelf automatisch uit na drie uur gebruik. Het snoer heeft verder een lengte van circa 2.4 meter, waarmee het een bovengemiddeld lang snoer heeft vergeleken met de overige geteste producten.

 

De schakelaar en draad kunnen eenvoudig worden afgekoppeld om de deken te reinigen. De deken kan niet in de wasmachine en dient dus met de hand te worden gewassen. Voor het drogen kun je de deken eerst voorzichtig uitknijpen en vervolgens het beste volledig uitgevouwen over een wasrek te drogen hangen, zonder gebruik te maken van wasknijpers.


Voordelen:
  • Snel warm
  • Heerlijk zacht
  • Snoerlengte bovengemiddeld lang
  • Stevige en eenvoudige schakelaar
  • Schakelt na drie uur automatisch uit
Nadelen:
  • Geen timeroptie
  • Dient op de handwas te worden gewassen
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle elektrische dekens naast elkaar

proficare elektrische deken review Luvego Elektrische Deken Review alpina elektrische deken voetenwarmer review Inventum HN136I review Inventum HNL4112Z review medisana elektrische deken review lifegoods auronic elektrische deken review
  ProfiCare Luvego Alpina Inventum H136I Inventum HNL4112Z Medisana Lifegoods
Algemene score 5 5 4,5 4 4,5 4 4,5
Kwaliteit 5 5 5 4,5 5 4 4,5
Gebruiksgemak 5 5 5 4 4,5 4 5
Zachtheid 5 5 5 4 4,5 3,5 5
Stroomverbruik 3,5 4 3,5 5 4,5 5 4,5
Opwarmsnelheid 5 5 4,5 3,5 4 4 4,5
Prijs €€ €€€ €€ €€ €€€

Veelgestelde vragen

Wat is de Auronic Elektrische Bovendeken?

De Auronic Elektrische Bovendeken is een zachte bovendeken gemaakt van flanel die snel op temperatuur komt. Het heeft drie warmtestanden en schakelt na drie uur automatisch uit.

Hoe reinig ik de Auronic Elektrische Bovendeken?

De deken kan niet in de wasmachine en moet met de hand worden gewassen. Voor het drogen kun je de deken voorzichtig uitknijpen en volledig uitgevouwen over een wasrek drogen hangen, zonder gebruik te maken van wasknijpers.

Hoe werkt de schakelaar op de Auronic Elektrische Bovendeken?

De schakelaar is een eenvoudige schuifschakelaar met drie standen. Hoewel er geen slaaptimer is, schakelt de schakelaar zichzelf automatisch uit na drie uur gebruik.

Wat is het vermogen van de Auronic Elektrische Bovendeken?

De deken heeft een gemeten piekvermogen van circa 112Wh en een opgenomen vermogen van circa 108Wh wanneer het eenmaal op temperatuur is.

Is de Auronic Elektrische Bovendeken veilig in gebruik?

Ja, de deken is voorzien van een automatische uitschakelfunctie na drie uur, wat helpt om oververhitting te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van de Auronic Elektrische Bovendeken?

De voordelen zijn de snelle opwarming, het zachte materiaal, het lange snoer, en de eenvoudige bediening.

Zijn er nadelen aan de Auronic Elektrische Bovendeken?

Enkele nadelen zijn het ontbreken van een timeroptie en het feit dat het alleen met de hand kan worden gewassen.

Menu