Zoeken
Zoeken
daglichtlamp1_d-liggend

AYO Lichttherapiebril Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Ayo Lichttherapiebril onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De AYOlite lichttherapiebril is veruit de meest efficiënte en tijdbesparende vorm van lichttherapie. Door de bril open te vouwen start je een sessie van 20 minuten, terwijl je ondertussen gewoon door kunt gaan met jouw ochtendroutine.

Beste Algemene Keuze

AYO Lichttherapiebril Review

5.0

Voor iemand die bereid is te investeren in de meest makkelijke en efficiënte vorm van lichttherapie, maakt bij de AYOlite lichttherapiebril de beste keuze. Veel mensen hebben geen tijd om 20 minuten bewust in het licht te gaan zitten, waardoor lichttherapie lastig in de dagelijkse routine is toe te passen. De AYOlite lichttherapiebril is daarom ideaal: je doet aan lichttherapie, terwijl je gewoon doorgaat met je werk of het ontbijt. 


Over de AYO daglichtbril

De bril zit heerlijk en ziet er stijlvol uit. De werking is simpel: open de bril (waardoor een blauw-turquoise licht aangaat) en een therapiesessie van 20 minuten wordt gestart. Er is verder geen mogelijkheid om de helderheid of lichtkleur aan te passen. Zelf heb ik dat niet als onhandig ervaren, omdat de standaardinstellingen al perfect zijn. 

De bril is ook makkelijk mee te nemen op reis in het wit/blauwe doosje. Dit is lastiger bij daglichtlampen: deze zijn groter en eisen meer ruimte in bagage op. Het licht is wel minder fel dan bij de andere lampen. Alleen valt het licht dichter op het oogoppervlak, dus is de lichtintensiteit sowieso voldoende. Kijk wel uit dat je niet per ongeluk op de bril gaat staan of zitten, want de bril lijkt snel kapot te kunnen gaan. Ga er dus mee om alsof het een normale bril is.

Bij het openen van de verpakking tref je ook een leuk informatieboekje met voordelen van de bril en een duidelijke beschrijving over de werking van de bril. 

Voordelen:
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk mee te nemen op reis
  • Heldere productbeschrijving
  • Je kunt gewoon doorgaan met je werk
  • Stijlvol uiterlijk
Nadelen:
  • Kwetsbaar
  • Weinig functionaliteiten
  • Prijzig
Check Prijs op Slaapwijzer.net

Gemaakte foto’s

Alle daglichtlampen naast elkaar

Beste Algemene Keuze Meest Uitgebreide Keuze Meest Felle Daglichtlamp Meest Stijlvolle Daglichtlamp Beste Prijs-Kwaliteit Daglichtlamp Meest Goedkope Daglichtlamp
daglichtlamp1 z daglichtlamp2 z liroma daglichtlamp4 z liroma daglichtlamp5 z liroma daglichtlamp3 v Brellavio daglichtlamp6 z curify
AYO Daglichtbril LIROMA Daglichtlamp Cirkel LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet LIROMA Bamboe Daglichtlamp Brellavio Daglichtlamp Curify Daglichtlamp
Algemene score 5/5 4,5/5 4/5 4,5/5 4,5/5 4/5
Kwaliteit 5/5 4,5/5 5/5 4,5/5 5/5 4/5
Gebruiksgemak 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Uiterlijk 5/5 5/5 3,5/5 5/5 5/5 3,5/5
Functionaliteiten 4/5 5/5 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Makkelijk mee te nemen 5/5 3,5/5 4/5 5/5 4,5/5 4/5
Lichtintensiteit Niet fel geel, warm-wit en koud-wit blauw en wit geel tot wit geel tot wit geel tot wit
Lichtkleur Blauw-furquoise Fel Erg fel Fel Fel Fel
Prijs €€€ €€ €€ €€

Veelgestelde vragen

Wat is de AYO Daglichtbril?

De AYO Daglichtbril is een draagbare bril die is ontworpen om je energie, stemming en slaap te verbeteren door middel van gepatenteerde lichttechnologie.

Hoe werkt de AYO Daglichtbril?

De AYO bril straalt specifiek blauw licht uit dat vergelijkbaar is met natuurlijk zonlicht. Het dragen van de bril op specifieke tijdstippen kan je biologische klok reguleren en je energieniveau verhogen.

Hoe lang moet ik de AYO Daglichtbril dragen?

Het wordt aanbevolen om de bril 20-30 minuten per dag te dragen, bij voorkeur ’s ochtends om je energieniveau te verhogen en je biologische klok te reguleren.

Kan ik de AYO Daglichtbril gebruiken als ik een bril draag?

Ja, de AYO Daglichtbril kan over je gewone bril worden gedragen.

Heeft de AYO Daglichtbril een instelbare intensiteit?

Ja, de intensiteit van het licht kan worden aangepast via een mobiele app.

Menu