Zoeken
Zoeken
Meest-goedkope-daglichtlamp-curify

Curify Daglichtlamp Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Curify Daglichtlamp onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De Curify daglichtlamp ziet er niet heel stijlvol uit en wordt ook niet geweldig opgeleverd. De prijs is echter wel aangenaam én het product werkt gewoon goed. Daarom is het een goede optie voor mensen die wat minder te besteden hebben.

Meest Goedkope Daglichtlamp

Curify Daglichtlamp Review

4.0

De Curify daglichtlamp is voor mensen die voor een relatief goede prijs een prima lamp willen kopen. Ga er niet vanuit dat je omver wordt geblazen van stijl, want de lamp is niet mooi. Maar hij doet gewoon wat hij moet doen en daar gaat het om. 


Over de Curify Daglichtlamp

Bij het openen van de doos vond ik Curify daglichtlamp een beetje tegenvallen. De lamp zit in een saaie witte, doos en en er helemaal niets gedaan aan het stijlen van de (alleen Engelse) handleiding. Hierdoor had ik direct het idee dat ik te maken het met een typisch dropshipproduct. Nu is dit natuurlijk geen garantie voor een slecht product, maar het drukt natuurlijk wel een beetje de pret van het openen van jouw nieuwe aankoop.

Het uiterlijk is niet mijn stijl. Het is een beetje een lompe bol met een paar knopjes op. Het voetje voelt kwetsbaar aan en aan de achterkant moet je de stekker aansluiten om hem aan de voeding aan te sluiten.

Wanneer het licht echter aanstaat, valt het product reuze mee. Het is mooi helder licht dat niet onder doet aan andere lampen. De lamp is in verschillende kleuren aan te passen, heeft een timer en ook de helderheid is makkelijk aan te passen.

Voordelen:
  • Aangename prijs
  • Goed licht
  • Doet wat hij moet doen
  • Stevig
  • Licht qua gewicht
Nadelen:
  • Geen meegeleverd tasje
  • Geen bijzondere extra’s
  • Geen scherm
  • Onhandige handleiding
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle daglichtlampen naast elkaar

Beste Algemene Keuze Meest Uitgebreide Keuze Meest Felle Daglichtlamp Meest Stijlvolle Daglichtlamp Beste Prijs-Kwaliteit Daglichtlamp Meest Goedkope Daglichtlamp
daglichtlamp1 z daglichtlamp2 z liroma daglichtlamp4 z liroma daglichtlamp5 z liroma daglichtlamp3 v Brellavio daglichtlamp6 z curify
AYO Daglichtbril LIROMA Daglichtlamp Cirkel LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet LIROMA Bamboe Daglichtlamp Brellavio Daglichtlamp Curify Daglichtlamp
Algemene score 5/5 4,5/5 4/5 4,5/5 4,5/5 4/5
Kwaliteit 5/5 4,5/5 5/5 4,5/5 5/5 4/5
Gebruiksgemak 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Uiterlijk 5/5 5/5 3,5/5 5/5 5/5 3,5/5
Functionaliteiten 4/5 5/5 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Makkelijk mee te nemen 5/5 3,5/5 4/5 5/5 4,5/5 4/5
Lichtintensiteit Niet fel geel, warm-wit en koud-wit blauw en wit geel tot wit geel tot wit geel tot wit
Lichtkleur Blauw-furquoise Fel Erg fel Fel Fel Fel
Prijs €€€ €€ €€ €€

Menu