Zoeken
Zoeken
PC040166

Living Nine Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Living Nine Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Living Nine is een wekker met veel instelmogelijkheden, en de mogelijkheid om wakker te worden met FM-radio. Met de USB-aansluiting kun je ’s nachts je telefoon opladen.

Living Nine Wake Up Light Review

4.5

De Living Nine wekker is een niet al te grote wake-up light. De Living Nine wordt geleverd met een Micro-USB kabel en een stekkerblokje.

 

Het is mogelijk om een tweetal wektijden in te stellen. Voor de wekker heb je de keuze uit zeven geluiden, of om een FM-radiozender in te schakelen. Het geluid van de wekker komt vrij vlot op, wat ik minder prettig vond, geleidelijk opkomen is mijns inziens prettiger voor het rustig wakker worden als je niet reeds door het licht was gewekt. Voor het licht kun je instellen dat deze langzaam inschakelt en in tien tot zestig minuten naar het ingestelde niveau oplicht.

 

Door de grote hoeveelheid instelmogelijkheden is het raadzaam de handleiding er in het begin nog bij te houden. De Living Nine heeft verder een slaaptimer, deze kun je instellen van 10 tot 120 minuten, en je hebt de keuze uit een FM-radiozender of een drietal ingebouwde natuurgeluiden. De lamp zal gedurende de ingestelde tijd van intensiteit afnemen om na afloop geheel uit te schakelen.

 

De Living Nine is voorzien van een USB-A aansluiting. Hierdoor kun je je telefoon ’s nachts opladen tijdens het slapen, en heb je de volgende ochtend een opgeladen telefoon. De USB-poort is geen snellader, wat beter is voor de levensduur van de accu van je telefoon.

Voordelen:
  • Lamp kan best fel zijn
  • Bediening goed bereikbaar bovenop
  • USB-stekker meegeleverd
  • Normale USB-aansluiting achterop om je telefoon ’s nachts op te laden
  • Twee wektijden mogelijk
  • Ingebouwde FM-radio
Nadelen:
  • Micro-USB aansluiting
  • Geluid komt vrij vlot op
  • Veel instelmogelijkheden en daardoor minder eenvoudig
  • Antenne is niet afneembaar
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle wake up lights naast elkaar

Kadoing Beer Kinderwekker Review Yono Wake Up Light Review Uply Wake Up Light Review Living Nine Wake Up Light Review Philips Somneo HF3654 Review
  Kadoing Yono Uply Living Nine Philips
Algemene score 4 4 4,5 4,5 5
Gebruiksgemak 5 4,5 5 5 4
Geluidskwaliteit 4 3,5 4 4 4
Oplaadpoort Nee Nee Ja Ja Ja
AUX-poort Nee Nee Nee Nee Ja
FM-radio Nee Nee Ja Ja Ja
Prijs €€ €€ €€ €€€€

Veelgestelde vragen

Wat is de Living Nine Wake Up Light?

De Living Nine Wake Up Light is een wekker met veel instelmogelijkheden, waaronder twee wektijden, zeven geluiden, FM-radio, en een instelbare lichtintensiteit die langzaam inschakelt.

Kan ik mijn telefoon opladen met de Living Nine Wake Up Light?

Ja, de Living Nine Wake Up Light is voorzien van een normale USB-aansluiting achterop, waarmee je je telefoon ’s nachts kunt opladen.

Hoe werkt de Living Nine Wake Up Light?

Deze wake-up light simuleert een zonsopgang door het licht geleidelijk te laten toenemen over een periode van 10 tot 60 minuten. Je kunt kiezen uit zeven geluiden of FM-radio als wekgeluid.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Living Nine Wake Up Light?

De voordelen zijn onder andere de instelbare lichtintensiteit, USB-aansluiting voor het opladen van je telefoon, twee instelbare wektijden, en de ingebouwde FM-radio.

Zijn er nadelen aan de Living Nine Wake Up Light?

Enkele nadelen zijn de Micro-USB aansluiting, het feit dat het geluid vrij vlot opkomt, en de complexiteit van de vele instelmogelijkheden.

Kan ik twee wektijden instellen?

Ja, de Living Nine Wake Up Light biedt de mogelijkheid om twee wektijden in te stellen, ideaal voor meerdere gebruikers.

Wat krijg ik meegeleverd met de Living Nine Wake Up Light?

De Living Nine Wake Up Light wordt geleverd met een Micro-USB kabel en een stekkerblokje.

Menu