Zoeken
Zoeken
P5070658

Lucovitaal Magnesium Review & Ervaringen

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het menselijk zenuwstelsel,  op je spieren en bij de botaanmaak. De Lucovitaal tabletten bevatten 400mg elementaire magnesium per dagdosering van twee tabletten. Lucovitaal geeft hierover aan dat het een goed opneembare vorm van magnesium bevat, te weten citraat. 

De pillen van Lucovitaal zijn relatief groot qua omvang, en voor de dagdosering dien je dus twee van die dikke pillen te slikken. De pillen zijn ovaalvormig en meten 24mm lang bij 10mm breed en zijn 9mm dik. Zelf vind ik ze makkelijk om door te slikken, wat ook op het potje wordt geadverteerd. Ik kan mij echter zeer goed inbeelden dat dit formaat pillen niet voor iedereen makkelijk te behappen is. 

Zelfs gehalveerd op de breuklijn blijft het een vrij fors formaat om door te slikken, doordat de breedte en dikte onveranderd blijven. Vind je het lastig om pillen door te slikken, dan zou je ze wellicht beter kunnen verpulveren. Daarnaast is het zeker te adviseren deze pot buiten het bereik van kinderen te bewaren.

Lucovitaal geeft verder aan dat de pillen vegan zijn, geen zout of toegevoegde suikers bevatten en geschikt zijn voor diabetici. Het is echt een voedingssupplement. Dit betekent dat een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk blijft. Deze pillen zijn daar geen vervanging voor. 

Zelf heb ik al een redelijk gezonde levensstijl en dankzij mijn partner een gevarieerde voeding, dit zorgt er mogelijk voor dat ik vrij weinig merk van de werking van de magnesium pillen. Daarnaast zal het altijd even duren voor je iets van de werking merkt.

Lucovitaal Magnesium Citraat
Lucovitaal Magnesium 400 mg Citraat - 150 tabletten

Wil je het meeste magnesium voor je geld? Dan is dit je keuze. Magnesiumcitraat is goed opneembaar, dus dit zal het magnesium aan het werk zetten in je lichaam.

Voordelen:
  • Goedkoopst
  • Goed opneembaar
Nadelen:
  • Pil is erg groot
Check Prijs op Bol.com

Aangaande het moment van innemen adviseren wij om magnesium supplementen met het avondeten in te nemen.

Menu