Black Friday Month – 😮 Tot 55% korting
slaapwijsheid-black-friday
slaapwijsheid-black-friday

Black Friday Month – 😮 Tot 55% korting

Het team van Slaapwijsheid vindt het belangrijk dat iedereen, ongeacht budget, van een probleemloze nachtrust kan genieten. Elke. Nacht. Weer! Niks mis met een budget matras of topper. Maar waarom niet van premium kwaliteit genieten, wanneer dat deze maand binnen handbereik is? Door Black Friday kan iedereen van luxe en probleemloze nachten te genieten. We hebben de beste matras, topper en boxsprings deals al voor jullie uitgezocht:

Matras Black Friday Deals

Meest Bekroonde Black Friday Deal
Emma O2 - 50% Korting
4.5

Dit matras is niet voor niets door de Consumentenbond in juni 2022 voor de 3e keer tot beste matras verkozen. Innovatieve technieken en verschillende schuimlagen garanderen een diepe en herstellende slaap.

Bij Slaapwijsheid vertrouwen we op de kwaliteit van Emma Sleep. Daarom hebben we speciaal voor de lezers van Slaapwijsheid een -5% kortingscode ontvangen. Deze is gewoon te gebruiken in combinatie met de huidige Black Friday Sale (-45%!).

-5% Kortingscode: SLAAPBF22

Check deze Deal op Emma-Sleeps! Check Alle Emma Black Friday Deals!
Slaapwijsheid Black Friday Favorite
Emma Hybride Premium - 45% Korting
5.0

Emma noemt het Hybrid Premium Matras niet voor niks “Het beste matras ooit gemaakt” Wat dit revolutionaire matras zo uniek maakt zijn de unieke materialen die in 7 lagen toegepast zijn. Elke laag zorgt, op een andere manier, voor de garantie van de perfecte probleemloze nachtrust. Vochtregulerend, dus geen last van een klam bed. Temperatuur regulerend, kruip onder een dik dekbed of tegen je partner aan, zonder het te warm te krijgen. Extra micro 6 pocketvering, die zorgen voor optimale ondersteuning zonder last van een woelende partner. Check vooral alle andere voordelen op de website.

Bij Slaapwijsheid vertrouwen we op de kwaliteit van Emma Sleep, daarom hebben we speciaal voor de lezers van Slaapwijsheid een -5% kortingscode ontvangen. Deze is gewoon te gebruiken in combinatie met de huidige Black Friday Sale (-40%!)

-5% Kortingscode: SLAAPBF22

Check deze Deal op Emma-Sleeps! Check Alle Emma Black Friday Deals!
Meest Exclusieve Deal
Matt Sleeps - 30% korting
5.0
Het Matt Sleeps matras is het beste matras voor de meeste mensen. Het is een aanpasbaar matras. Koop het matras met 30% Black Friday korting. Speciaal is, dat Matt-Sleeps zelden korting weggeeft. Pak nu €75 euro koring met de code: NIEUWEMATT75
Check deze Deal op Mattsleeps.com

Hoogste Exclusieve Slaapwijsheid Korting
Hypnia Supreme - 30% Korting
5.0

Het Wellness matras van Hypnia geeft een zachte, soepele en langdurige ondersteuning. Daarbij worden je bewegingen verminderd doordat de drukpunten worden verzacht. De cool-soft tijk beschikt over ademende eigenschappen, optimale luchtcirculatie en een heerlijk zacht & warm slaapklimaat

Verder is dit matras ontworpen om zich volledig aan te passen aan de natuurlijke slaaphouding van de gebruiker. Daarnaast heb je, door de onafhankelijke ligging, geen last van de bewegingen van je partner. 

Hypnia is een nieuwe speler in de markt waar wij bij Slaapwijsheid groot fan van zijn. Hierom hebben wij speciaal voor onze lezers een -6% kortingscode ontvangen, die gewoon te gebruiken is in combinatie met de huidige Black Friday Sale!

-6% KORTINGSCODE: SLAAPBLACK6

Check deze Deal op Hypnia.nl

Topdekmatras Black Friday Deals

De matrasexperts van Slaapwijsheid hebben hieronder de alle scherpste topper aanbiedingen staan die gelden voor en tijdens Black Friday.

Hoogste Black Friday Deal
Emma Diamond - 55% Korting
5.0

Met de Diamond Topper van Emma® lig je héérlijk. Deze luxe, dikke topper is gemaakt van Emma’s Diamond Degree koudschuim. Dit schuim zorgt voor maximaal comfort en optimale ondersteuning, waardoor rugpijn voorkomen wordt en je lichaam in een gezonde houding ligt. Door deze premium topper bovenop je oude matras te leggen, voelt deze weer als gloednieuw aan. Nog niet overtuigd? Bij Emma mag je altijd 100 nachten proefslapen. Niet goed? Geld terug.

Bij Slaapwijsheid vertrouwen we op de kwaliteit van Emma Sleep, daarom hebben we speciaal voor de lezers van Slaapwijsheid een -5% kortingscode ontvangen. Deze is gewoon te gebruiken in combinatie met de huidige Emma Black Friday Sale (-50%!)

-5% Kortingscode: SLAAPBF22

Check deze Deal op Emma.nl Check Alle Emma Black Friday Deals!
Hoogste Slaapwijsheid Korting
Hypnia Bamboe - 36% Korting
5.0

De bamboo topper van Hypnia is perfect voor iedere slaper en seizoen. Het warmte regulerende, luchtdoorlatende traagschuim zorgt voor een perfect slaapklimaat, terwijl het jouw lichaam verrassend goed ondersteund op de drukpunten waar jij dat nodig hebt. Daarbij is de bamboe hoes hypoallergeen en luchtdoorlatend.

Hypnia is een nieuwe speler in de markt waar wij bij Slaapwijsheid groot fan van zijn. Hierom hebben wij speciaal voor onze lezers een exclusieve -6% kortingscode ontvangen, die gewoon te gebruiken is in combinatie met de huidige Black Friday Sale!

-6% KORTINGSCODE: SLAAPBLACK6

Check deze Deal op Hypnia.nl
Meest Exclusieve Korting
Hypnia Topdekmatras - 36% Korting
4.5

Met dit omkeerbare topdekmatras van Hypnia creëer je altijd het perfecte slaapklimaat. Omdat dit exemplaar uit 2 verschillende zijden bestaat, kies je zelf voor het perfecte materiaal. De ene zijde bestaat uit een 3cm dik fris ultra comfort schuim met een bio air tijk die zorgt voor ventilatie en een afvoer van zweet en vocht.

De andere kant is perfect voor de winter! Deze kant bestaat uit een 2cm zacht traagschuim, met een micro-geperforeerde tijk die over ademende, antibacteriële en hypoallergene eigenschappen bezit.

Hypnia is een nieuwe speler in de markt waar wij bij Slaapwijsheid groot fan van zijn. Hierom hebben wij speciaal voor onze lezers een exclusieve -6% kortingscode ontvangen, die gewoon te gebruiken is in combinatie met de huidige Black Friday Sale!

-6% KORTINGSCODE: SLAAPBLACK6

Check deze Deal op Hypnia.nl

Boxspring Black Friday Deals

Hoogste Bowspring Korting Totaal
Emma Boxspring -45% Korting
5.0

Wij zijn fan van Emma!

Met uitstek de meest comfortabele boxspring is van het prijswinnende Emma. Emma heeft al vaak de consumentenbond prijs gewonnen voor beste matras. Ze weten het allerbest hoe je comfortabel in slaap valt. Deze boxspring en matras met pocketvering in 7 zones komt ook als beste uit de test van de Consumentenbond. Gegarandeerd lekker slapen! 

Bij Slaapwijsheid vertrouwen we op de kwaliteit van Emma Sleep, daarom hebben we speciaal voor de lezers van Slaapwijsheid een -5% kortingscode ontvangen. Deze is gewoon te gebruiken in combinatie met de huidige Emma Black Friday Sale (-40%!)

-5% Kortingscode: SLAAPBF22

Check deze Deal op Emma.nl Check Alle Emma Black Friday Deals!
Meest Exclusieve Korting
Mline Elite -25% Korting
5.0

Wij zijn fan van Mline!

Deze luxe boxspring van Mline biedt heerlijk ligcomfort en een tijdloze uitstraling. Door het ontwerp is dit een lagere boxspring dan andere modellen, maar lig je nóg lekkerder. Met name in combinatie met het Mline matras slaap je gegarandeerd goed. Nog niet overtuigd? Je mag 100 nachten proefslapen.

Wij hebben een exclusieve kortingscode gekregen voor de lezers van Slaapwijsheid:

-10% kortingscode voor Mline: 8P1Bgw03GoI

Check Deal op Mline.nl
Hoogste Slaapwijsheid Boxspring Koring
Mline Supreme - 25% Korting
5.0

De Slaapwijsheid Favoriet!

Deze heerlijke, luxe boxspring is met vlag en wimpel als beste uit de test gekomen. Waarom? De combinatie van de boxspring en het Mline matras vormen een ijzersterk team. Alles draait om drukverlaging, ventilatie en de juiste ondersteuning door de 7-zones pocketvering.

Wij hebben een exclusieve kortingscode gekregen voor de lezers van Slaapwijsheid:

-10% kortingscode voor Mline: 8P1Bgw03GoI

Chech deze Deal op Mline.nl

Meer Aanbiedingen

Slaapwijsheid heeft de meest populaire matrassen van Nederland getest. Van Emma, Hypnia, Morningstar, Mline tot Tempur. Het kan zijn dat jouw favoriete matras geen Black Friday aanbieding heeft. Een tip van ons: houd de matras aanbiedingen op Bol in de gaten.

Geschreven door
Bram Speelman