Zoeken
Zoeken
Travelsafe-Nekkussen-1

REVIEW: Travelsafe Nekkussen

Altijd last van je nek doordat je je zelf in de gekste bochten wringt om te kunnen slapen tijden je reis? Misschien komt deze review dan goed van pas! Wij hebben het Travelsafe Nekkussen uitgebreid onderzocht.

Het Travelsafe Nekkussen is uit onze test gekomen als keuze met de Meeste Reviews. Al met al is het Travelsafe Nekkussen een veelzijdig en comfortabel reisaccessoire. Het biedt gemak en comfort dankzij de parelvulling die zich naar de vorm van de nek aanpast en het zachte materiaal aan de buitenkant. De duurzaamheid van het stevige polyester zorgt ervoor dat het kussen lang meegaat en bestand is tegen mogelijke beschadigingen. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, aangezien het kussen van hoge kwaliteit is voor een betaalbare prijs. Hoewel er een kleine discrepantie is in de naam op de verpakking ten opzichte van de advertentie, doet dit niets af aan de functionaliteit en draagbaarheid van het kussen.

Travelsafe travel pillow

Travelsafe Nekkussen: Comfortabel reiskussen met parelvulling

Benieuwd naar meer informatie? Wij hebben het kussen uitgebreid getest op gemak en comfort, kwaliteit en duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding. Kom er vandaag nog achter of het Travelsafe Nekkussen de juiste keuze voor jou is.

Introductie

Het Travelsafe Nekkussen is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en zwart en is gevuld met veerkrachtige, synthetische bolletjes voor maximaal comfort. Het materiaal aan de bovenkant is zacht, waardoor het comfortabel ligt en het materiaal aan de binnenkant vormt zich naar de nek. Het kussen heeft een afmeting van 30 x 28 x 8 cm en weegt 153 gram.

Travelsafe-Nekkussen-1

Gemak en comfort

Het Travelsafe Nekkussen is gevuld met parels die zich naar de vorm van de nek aanpassen, waardoor reizen veel comfortabeler wordt. De buitenkant van het kussen is gemaakt van zacht materiaal. Hoewel het reiskussen niet opvouwbaar is, is het voorzien van twee haakjes waarmee je het kussen aan bagage kunt bevestigen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het Travelsafe Nekkussen is gemaakt van stevig polyester, wat ervoor zorgt dat het kussen bestand is tegen scheuren en beschadigingen tijdens het reizen. Dit duurzame materiaal verlengt de levensduur van het nekkussen, waardoor je er langdurig gebruik van kunt maken zonder zorgen te hoeven maken over mogelijke schade.

Prijs-kwaliteitverhouding

Het nekkussen heeft een prijs net onder de tien euro, maar biedt een uitstekende kwaliteit, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is. Ondanks de betaalbare prijs hoef je niet in te leveren op de kwaliteit en functionaliteit van het kussen.

Testresultaten 

De naam op de verpakking stemt niet overeen met de naam op bol.com. Dit nekkussen wordt op bol.com geadverteerd als “Travelsafe”, maar op de verpakking staat “Save2Travel”. Het nekkussen is gevuld met parels, wat zachte kleine bolletjes zijn. Bovendien biedt het kussen een comfortabel gevoel en is het gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de opblaasbare functie is het kussen eenvoudig op te bergen en ideaal voor op reis.

Travelsafe-Nekkussen-4

Veelgestelde vragen

Welk materiaal is gebruikt voor het nekkussen?

Het nekkussen is gemaakt van stevig polyester aan de buitenkant, terwijl de vulling bestaat uit veerkrachtige, synthetische bolletjes die zich naar de vorm van je nek aanpassen.

Is het nekkussen opvouwbaar?

Nee, het Travelsafe Nekkussen is niet opvouwbaar. Het heeft echter twee haakjes waarmee je het kussen aan je bagage kunt bevestigen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Het nekkussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze en zwart. Je kunt een kleur kiezen die het beste bij je stijl en voorkeur past.

Menu