Zoeken
Zoeken
Cloudpillo Review Partnerdekbed – De Ultieme Oplossing Voor Stellen?

Cloudpillo Review Partnerdekbed – De Ultieme Oplossing Voor Stellen?

Yes! Daar is het Cloudpillo Partnerdekbed. Ik word direct blij van de vrolijke wolken-doos die de bezorger me aanreikt. Het testen van producten is me niet vreemd, maar meestal zijn het spullen voor mijn huisdieren of voor in de keuken. Nu is het iets voor mij en mijn man samen. En nog wel om te testen tijdens het slapen, iets wat ik heel graag doe!

Lees hier onze uitgebreide Cloudpillo Review over het Partnerdekbed. Of ben je op zoek naar het Cloudpillo Kussen review?

Slaapwijsheid Review
Cloudpillo Review Partnerdekbed
4.7
Voordelen:
 • Geschikt voor verschillende slaapwensen.
 • Biedt zowel zomer- als winterdekbed.
 • Blijft goed op zijn plek liggen.
 • Gemakkelijk op te maken.
 • Licht en stevig materiaal.
 • Hypoallergeen en draagt het Oeko-tex gezondheidskeurmerk.
 • Goede warmte isolatie.
 • Luchtcirculatie door speciale airflow band.
 • Apart aanpasbare dikte voor elk partner.
 • Gemakkelijk wasbaar en droogt snel.
 • Neemt weinig opbergruimte in beslag.
 • Geen ruzie meer over dekbeddikte.
 • Vochtdoorlatend, voorkomt overmatige transpiratie.
 • Geschikt voor mensen met allergieën.
 • Kan in één keer gewassen worden.
Nadelen:
 • Soms te warm.
 • Synthetisch materiaal is minder milieuvriendelijk.
Check Prijs op Cloudpillo.nl Check Prijs op Bol.com

Het Cloudpillo Partnerdekbed in het kort

Het Cloudpillo dekbed is door mij en mijn partner getest op een aantal belangrijke eigenschappen. Hoe voelt het aan tijdens het slapen? Blijft het goed liggen? En misschien wel het belangrijkste: liggen we allebei comfortabel en warm? We hebben al deze punten positief kunnen afvinken. Je leest al onze bevindingen in mijn Cloudpillo review van het Partnerdekbed.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Voor wie is het Cloudpillo Partnerdekbed?

Het partnerdekbed van Cloudpillo is een slimme oplossing voor als jij en je partner verschillende slaapwensen hebben. Het bestaat uit vier delen: twee eenpersoonsdekbedden die je aan elkaar moet ritsen en een zomer- en een winterdekbed dat aan elkaar vastzit via drukknopen. Op deze manier kan je beiden kiezen hoe warm- of koud je wil slapen. 

Raad ik het Cloudpillo Partnerdekbed aan?

Wat mij betreft is dit partnerdekbed een geweldige uitvinding. Mijn man hoeft niet meer zonder dekbed te slapen, omdat hij het te warm heeft. Terwijl ik weg kruip onder mijn winterdekbed ligt hij comfortabel onder zijn zomerdeken. Daarnaast heb ik door de vele drukknopen eindelijk geen ruzie meer met een dekbed dat na een nacht slapen volledig scheef in de overtrek zit. Het blijft netjes op zijn plek zitten en ik ontwaak zonder frustraties.

Waar kan ik het Cloudpillo Partnerdekbed kopen?

Je kunt het partnerdekbed gemakkelijk online kopen. De website van Cloudpillo is duidelijk en je hebt keuze tussen verschillende formaten. De bedenktijd is dertig dagen, wat betekent dat je het dekbed binnen een maand terug kan sturen mocht je niet tevreden zijn. Dat is prettig, want zo hoef je niet te twijfelen. Ook op Bol.com is het Partnerdekbed te koop.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Toen mijn partner en ik het dekbed gingen testen hebben we onder andere gelet op hoe de deken aanvoelt, hoe makkelijk het bed ermee op te dekken was en of het goed op zijn plek bleef tijdens het slapen. We zijn beiden geen rustige slapers, dus voor ons was dat laatste een belangrijk punt. Maar ook voor stellen die wel rustig slapen moet het dekbed natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn en comfortabel liggen.

Hoog tijd om aan de Cloudpillo Review te beginnen:

Waar hebben wij op gelet?

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Gebruiksgemak
Bij het opdekken van het bed merkten we direct dat dit erg makkelijk gaat. De dekbedden zijn zo licht en stevig dat ze gemakkelijk het overtrek in gingen. Ook het aan elkaar vast ritsen ging vanzelf, hier is geen gebruiksaanwijzing voor nodig. De rits loopt licht en soepel.

Mijn man en ik zijn gewend om altijd samen het bed op te dekken. Wanneer ik dit alleen doe kost me dit veel energie, omdat het zo groot en zwaar is. Het opdekken van het bed met het Cloudpillo partnerdekbed hoefden we eigenlijk niet samen te doen. Alleen lukt het ook prima. 

Materiaal
Het partnerdekbed is gemaakt van zeer licht, synthetisch materiaal dat een hypoallergene werking heeft. Zelf heb ik geen allergie, maar voor mensen met huisstofmijt allergie is dit een groot voordeel. Het dekbed draagt het Oeko-tex gezondheidskeurmerk, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat. En dat slaapt wel zo fijn!

Ik was verrast door hoe zacht, maar vooral ook hoe licht het dekbed aanvoelt. Vooral als je enkel het zomerdekbed gebruikt. Ik vroeg me direct af: hoe kan je hieronder warm blijven? Maar dat bleek juist geen enkel probleem te zijn.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Warmte isolatie
Deze is zeer goed bevonden, zowel door mij als mijn partner. Wanneer je gaat liggen lijkt het even of dit dekbed je geen hele nacht warm kan houden. Niets bleek minder waar, de deken warmt je razendsnel op en dit blijft de hele nacht zo. Het duurt bij mij steeds slechts enkele minuten voordat alles warm is, terwijl me dit bij andere dekbedden een stuk langer duurt. Vooral handig in de winter dus.

Aan de andere kant voelt het zomerdekbed zo licht dat je te veel aan warmte snel kwijt bent. Al met al dus een ideaal dekbed voor elk seizoen.

Comfort
Tijdens het slapen geeft het dekbed ons een luchtig gevoel, terwijl we ons tegelijkertijd ook geborgen voelen. De dekbedden blijven goed op hun plek gedurende de hele nacht. Ook in het overtrek blijft het dekbed goed zitten.

De naden van het dekbed lopen over de hele lengte en breedte zo dat de vulling steeds goed verdeeld blijft. Hierdoor is het dekbed overal even dik en hetzelfde van gewicht. Een grote pré vinden we de vele drukknopen die de dekbedden aan elkaar houden. Deze schieten niet snel los. Ook niet als er een van ons al slapend aan het dekbed trekt, iets wat ’s nachts nogal eens gebeurt.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Vochtdoorlatendheid
Doordat er aan de binnenzijde van het dekbed een lucht doorlatend gaas zit, verdwijnt transpiratievocht gedurende nacht vanzelf. We hebben beiden in de test periode nooit last zweet of overmatige transpiratie gehad. Drink dus gerust nog een extra glas water voor het naar bed gaan.

Wat wij fijn vinden aan het Cloudpillo Partnerdekbed

Luchtcirculatie
Het dekbed heeft een speciale airflow band aan de buitenzijde. Deze luchtcirculatie zorgt voor zowel warme als koude lucht en houdt de temperatuur tijdens het slapen constant. Zo voorkomt de ademende werking dat je overmatig gaat zweten en je elke ochtend fris weer opstaat. Dit hebben we gemerkt. De temperatuur bleef stabiel gedurende de hele nacht. 

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Ideaal voor partners
De dikte van elke helft van het dekbed is apart aan te passen. Je stemt deze dus beiden af op je eigen wensen. Doordat je de twee helften van het dekbed aan elkaar maakt door middel van een rits, lig je zo toch samen onder één dekbed. De rits zit totaal niet in de weg. Deze voelen we niet zitten tijdens het slapen.

Leuk detail: in de zomer kan je het ongebruikte winterdekbed ook als twee enkele dekbedden gebruiken, bijvoorbeeld voor logeés.

Blijft goed liggen
Ik heb mijn oude dekbed wel eens met veiligheidsspelden aan elkaar gemaakt, omdat ik zo gefrustreerd was dat alles ’s nachts steeds los schoot. Dit was eigenlijk niet echt handig en nog gevaarlijk ook.

Bij het partnerdekbed van Cloudpillo hoeft dit niet meer. Door de rijen met drukknopen verschuiven de dekbedden niet ten opzichte van elkaar. Ze blijven écht goed aan elkaar zitten. Ook niet wanneer ik lig te woelen of mezelf plots omdraai.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Voor elk seizoen
Het twee dekbedden hebben verschillende diktes en zijn te herkennen aan de kleur. Het zomerdekbed heeft een blauw randje, de winter versie een zwarte rand. Je kunt hiermee variëren zoveel je wil. Nu het herfst is lig ik bijvoorbeeld onder het warmere dekbed met de zwarte rand en mijn man nog onder het zomerdeel, met de blauwe rand. Lekker aan elkaar geritst tot één dekbed. Zodra het winter wordt kan ik gemakkelijk mijn zomerdeel eraan vastmaken, terwijl hij zelf kan beslissen wat hij wil.

Het dekbed dat je niet gebruikt vouw je gemakkelijk op en bewaart het in de doos. Geen geprop of gedoe met oprollen. Je stopt het er zo in en het neemt verrassend weinig plek in beslag. 

Wasbaar
Mijn vorige dekbed moest ik altijd in twee keer wassen. Het zomer- en winterdeel pasten niet samen in de wasmachine. Erg irritant, want dit moest ik altijd goed plannen omdat anders niet alles ’s avonds weer droog was. Het partnerdekbed past volledig in mijn wasmachine en kan dus in een keer gewassen worden. Ook nog op 60 graden!

Door het luchtige materiaal gaat het drogen snel. Ook kan je het dekbed in vier losse delen te drogen hangen. Scheelt een hoop wanneer je weinig ruimte hebt om de was op te hangen.

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Wat ik minder vond

Soms te warm
Het dekbed blijft zo goed liggen dat ik me er zelfs slapend niet onderuit beweeg. Hierdoor krijg ik het soms iets té warm. Af en toe zo warm dat ik ervan wakker werd. Dit is natuurlijk snel opgelost door het dekbed even van je af te slaan. Gelukkig gebeurde dit enkel tijdens warme zomernachten. Mijn partner had hier totaal geen last van.

Synthetisch
Ik ben een groot fan van synthetische materialen omdat er zo geen donsveren van dieren gebruikt hoeven te worden. Maar dit heeft ook een nadeel: het is minder goed voor het milieu. Een dekbed dat uit natuurlijke materialen bestaat belast het milieu meer.

Waarom een Cloudpillo Partnerdekbed kopen?

Cloudpillo Review Partnerdekbed

Met het Cloudpillo Partnerdekbed heb je geen last meer van onenigheid over de dikte van het dekbed. Je kiest gewoon allebei waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Door de vier losse dekens past het dekbed goed in een huishouden met weinig beschikbare ruimte. Zowel het dekbed dat je niet gebruikt, als het gewassen dekbed neemt zo niet veel plek in beslag.

Door het hypoallergene materiaal is het perfect voor mensen met een allergie. Het feit dat je het dekbed op 60 graden mag wassen draagt hier aan bij.

Conclusie Cloudpillo Review Partnerdekbed

Het Cloudpillo Partnerdekbed past bij stellen die comfort en gebruiksgemak belangrijk vinden. Je hebt geen gedoe met het verwisselen van het beddengoed.
Doordat het dekbed licht en stevig tegelijk is, blijft het goed liggen en slaap je een hele nacht luchtig en toch lekker warm. Met het Cloudpillo Partnerdekbed begin je elke dag uitgerust weer aan een nieuwe werkdag.

Slaapwijsheid Review
Cloudpillo Review Partnerdekbed
4.7
Voordelen:
 • Geschikt voor verschillende slaapwensen.
 • Biedt zowel zomer- als winterdekbed.
 • Blijft goed op zijn plek liggen.
 • Gemakkelijk op te maken.
 • Licht en stevig materiaal.
 • Hypoallergeen en draagt het Oeko-tex gezondheidskeurmerk.
 • Goede warmte isolatie.
 • Luchtcirculatie door speciale airflow band.
 • Apart aanpasbare dikte voor elk partner.
 • Gemakkelijk wasbaar en droogt snel.
 • Neemt weinig opbergruimte in beslag.
 • Geen ruzie meer over dekbeddikte.
 • Vochtdoorlatend, voorkomt overmatige transpiratie.
 • Geschikt voor mensen met allergieën.
 • Kan in één keer gewassen worden.
Nadelen:
 • Soms te warm.
 • Synthetisch materiaal is minder milieuvriendelijk.
Check Prijs op Cloudpillo.nl Check Prijs op Bol.com

Toch op zoek naar iets anders?

Wij testen uitgebreid alles wat met slapen te maken heeft. Wil je toch liever iets anders dan het Cloudpillo Partnerdekbed? Bekijk hier onze top aanbevelingen:

Veelgestelde Vragen Cloudpillo Partnerdekbed

Wat is een partnerdekbed?

Een partnerdekbed is een tweepersoonsdekbed dat uit twee delen bestaat. Deze delen zijn onafhankelijk van elkaar warmer of juist koeler te maken. Door middel van een rits in het midden blijft het steeds een tweepersoonsdekbed. Een partnerdekbed is ideaal voor stellen die een verschillende slaapbehoefte hebben.

Welk dekbed helpt als je het snel warm hebt?

Wanneer je het snel warm hebt en jouw partner niet, is een partnerdekbed een goede oplossing. Je kunt het zomerdeel gebruiken blijven gebruiken, terwijl je partner al onder een winter dekbed ligt.

Welke vulling in het dekbed kiezen?

Een synthetische vulling in je dekbed voorkomt dat je het snel te warm krijgt. Daarnaast is dit materiaal ademend, waardoor vocht snel verdampt. Ook droogt een synthetische vulling na het wassen makkelijk, waardoor je het dekbed snel weer kunt gebruiken.

Welke maat heeft een partnerdekbed?

Een partnerdekbed is in veel verschillende maten te krijgen. De lengte is 200 tot 220 centimeter, de breedte varieert van 200 tot 260 centimeter.

Waarom een partnerdekbed aanschaffen?

Een partnerdekbed biedt vele voordelen tijdens het slapen. Het zorgt voor de perfecte temperatuur voor jullie beiden en het blijft goed op zijn plek liggen. Jullie liggen allebei onder je eigen deel, terwijl het toch één vast dekbed vormt.

Geschreven door
Amber Janbroers

Menu