Slaapkamer

De slaapkamer is bij uitstek de plek om tot rust te komen. Een schone en frisse slaapkamer is bevorderlijk voor onze nachtrust. In je slaapkamer geniet je van heerlijke nachtrust om vervolgens weer fris en fruitig aan de volgende dag te beginnen. Daarom wil je de slaapkamer een rustgevend, maar persoonlijk interieur geven.

Investeer in een goed matras

Een goede nachtrust is misschien net zo eenvoudig als het aanschaffen van een nieuwe matras. Geld besteed aan een nieuwe matras is goed besteed geld. Wijs een aanzienlijk deel van je slaapkamer make-over-budget aan een comfortabel nieuwe matras die van slapen een droom zal maken. Bekijk de 👉 beste matrassen van 2020 in onze koopgids.

Investeer in een goed kussen

Het beste hoofdkussen moet voldoet aan alle eigenschappen van een goed kussen. Het is belangrijk dat een kussen past bij jouw lichaam, slaaphouding en matras. Wanneer een kussen niet bij je slaaphouding en postuur past, kan het je nek belasten, waardoor je vermoeid wakker wordt. Bekijk de 👉 beste kussens van 2020 in onze koopgids.

Verzwaringsdeken kopen?

Verzwaringsdekens worden met succes gebruikt bij slaapproblemen en helpen tevens bij depressie, angst en dwangstoornissen. Ze worden ook wel verkocht onder de naam: gewichtendeken, gewichtendekbed, zware deken, verzwaarde deken, zwaartekrachtdeken of sensorische deken. Een verzwaringsdeken kan de slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Verzwaringsdekens stimuleren de afgifte van het gelukshormoon serotonine en verlagen tegelijkertijd het niveau van het stresshormoon cortisol. De lichte druk die door het gewicht van de deken wordt uitgeoefend, geeft het lichaam een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Bekijk hier de 👉 beste gesteste verzwaringsdekens.

Slaapmasker voor totale duisternis

Een slaapmasker maakt het slapen een stuk duisterder in tegenstelling tot de duisternis van de slaapkamer. Het slaapmasker verbeterd de aanmaak van melatonine. Je valt hierdoor ontspannen in een diepe slaap. Bekijk de 👉 beste slaapmaskers van 2020.