slaapkamer-optimaliseren-voor-betere-nachtrust

De Beste Producten Voor Betere Slaap In De Slaapkamer

De slaapkamer is bij uitstek de plek om tot rust te komen. Een schone en frisse slaapkamer is bevorderlijk voor onze nachtrust. In je slaapkamer geniet je van heerlijke nachtrust om vervolgens weer fris en fruitig aan de volgende dag te beginnen. Daarom wil je de slaapkamer een rustgevend, maar persoonlijk interieur geven.

Investeer in een goed matras

goed matras
goed matras

Een goede nachtrust is misschien net zo eenvoudig als het aanschaffen van een nieuwe matras. Geld besteed aan een nieuwe matras is goed besteed geld. Wijs een aanzienlijk deel van je slaapkamer make-over-budget aan een comfortabel nieuwe matras die van slapen een droom zal maken. Bekijk het 👉 beste matras van 2022 in onze koopgids.

Investeer in een goed kussen

goed kussen
goed kussen

Het beste hoofdkussen moet voldoet aan alle eigenschappen van een goed kussen. Het is belangrijk dat een kussen past bij jouw lichaam, slaaphouding en matras. Wanneer een kussen niet bij je slaaphouding en postuur past, kan het je nek belasten, waardoor je vermoeid wakker wordt. Bekijk de 👉 beste kussens van 2022 in onze koopgids.

Verzwaringsdeken kopen?

Verzwaringsdekens worden met succes gebruikt bij slaapproblemen en helpen tevens bij depressie, angst en dwangstoornissen. Ze worden ook wel verkocht onder de naam: gewichtendeken, gewichtendekbed, zware deken, verzwaarde deken, zwaartekrachtdeken of sensorische deken. Een verzwaringsdeken kan de slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Verzwaringsdekens stimuleren de afgifte van het gelukshormoon serotonine en verlagen tegelijkertijd het niveau van het stresshormoon cortisol. De lichte druk die door het gewicht van de deken wordt uitgeoefend, geeft het lichaam een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Bekijk hier de 👉 beste gesteste verzwaringsdekens.

Slaapmasker voor totale duisternis

Een slaapmasker maakt het slapen een stuk duisterder in tegenstelling tot de duisternis van de slaapkamer. Het slaapmasker verbeterd de aanmaak van melatonine. Je valt hierdoor ontspannen in een diepe slaap. Bekijk de 👉 beste slaapmaskers van 2022.

Blauw licht filter bril tegen schadelijk blauw licht van schermen

We worden overspoeld door blauw licht. Onze telefoons, telivisies, lampen, ipads zenden het allemaal uit. Als wij blauw licht opnemen, denken onze hersenen dat het nog dag licht is en maken ze geen melatonine aan. Val sneller in slaap en verhoog je melatonine met zo’n 58% op een natuurlijke manier door een blauw licht filter bril aan te schaffen. Bekijk de 👉 beste blauw licht filter brillen van 2022.

Daglichtlamp / lichttherapie voor de winterdip

Makkelijk verteerbaar wetenschappelijke onderbouwingen voor de daglichtlamp en de beste daglichtlampen qua prijs, mogelijkheden en functionaliteit. Bekijk de 👉 beste daglichtlampen van 2022.

Snurkbeugels om weer rustig en zonder verstoringen te slapen

Wat is de wetenschap achter een snurkbeugel? Waarom snurk ik en wat kan ik er tegen doen? De best geteste snurkbeugels adhv prijs, functionaliteit en kwaliteit. Bekijk de 👉 beste snurkbeugels van 2022.

Menu