Zoeken
Zoeken
PC040174

Uply Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Uply Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De UPLY Wake-up light is een wekker met veel instelmogelijkheden, en de mogelijkheid om wakker te worden met FM-radio. Met de USB-aansluiting kun je ’s nachts je telefoon opladen.

Uply Wake Up Light Review

4.5

De UPLY Wake-up light is een niet al te grote wake-up light met smart mogelijkheden. Het is mogelijk om twee wektijden in te stellen. Op de wekker is het mogelijk om uit zeven geluiden te kiezen, of om een FM-radiozender in te schakelen. Het geluid van de wekker komt vrij vlot op. Voor het licht kun je instellen dat deze langzaam inschakelt en in tien tot zestig minuten naar het ingestelde niveau oplicht.

 

Door de grote hoeveelheid instelmogelijkheden is het raadzaam de handleiding er in het begin nog bij te houden. De UPLY heeft verder een slaaptimer, deze kun je instellen van 10 tot 120 minuten, en je hebt de keuze uit een FM-radiozender of een drietal ingebouwde natuurgeluiden. De lamp zal gedurende de ingestelde tijd van intensiteit afnemen om na afloop geheel uit te schakelen.

 

De UPLY is voorzien van een USB-A aansluiting. Hierdoor kun je je telefoon ’s nachts opladen tijdens het slapen, en heb je de volgende ochtend een opgeladen telefoon. De USB-poort is geen snellader, wat beter is voor de levensduur van de accu van je telefoon.

 

De UPLY kun je verder als ‘gewone’ en ‘slimme’ variant bestellen. Met de slimme variant kun je middels je smartphone de wekker instellen en wordt de tijd via het internet gesynchroniseerd. Ook kun je de wekker dan met Amazon Alexa of Google Assistant verbinden, zodat je middels de spraakassistent de verlichting kunt in- en uitschakelen, en een wekker kunt instellen.

Voordelen:
 • Lamp kan best fel
 • Bediening goed bereikbaar bovenop
 • USB-stekker meegeleverd
 • Normale USB-aansluiting achterop om je telefoon ’s nachts op te laden
 • Mooie vormgeving
 • Twee wektijden mogelijk
 • Ingebouwde FM-radio
Nadelen:
 • Micro-USB aansluiting
 • Geluid komt vrij vlot op
 • Veel instelmogelijkheden en daardoor minder eenvoudig
 • Antenne is niet afneembaar
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle wake up lights naast elkaar

Kadoing Beer Kinderwekker Review Yono Wake Up Light Review Uply Wake Up Light Review Living Nine Wake Up Light Review Philips Somneo HF3654 Review
  Kadoing Yono Uply Living Nine Philips
Algemene score 4 4 4,5 4,5 5
Gebruiksgemak 5 4,5 5 5 4
Geluidskwaliteit 4 3,5 4 4 4
Oplaadpoort Nee Nee Ja Ja Ja
AUX-poort Nee Nee Nee Nee Ja
FM-radio Nee Nee Ja Ja Ja
Prijs €€ €€ €€ €€€€

Veelgestelde vragen

1. Wat is de Uply Wake Up Light?

De Uply Wake Up Light is een wake-up light wekker met smart mogelijkheden. Het biedt verschillende instelmogelijkheden, zoals twee wektijden, zeven geluiden, FM-radio, en een instelbare lichtintensiteit die langzaam inschakelt.

2. Kan ik mijn telefoon opladen met de Uply Wake Up Light?

Ja, de Uply Wake Up Light is voorzien van een normale USB-aansluiting achterop, waarmee je je telefoon ’s nachts kunt opladen.

3. Is er een slimme variant van de Uply Wake Up Light?

Ja, er is een slimme variant die je kunt bedienen met je smartphone. Deze versie synchroniseert de tijd via het internet en kan verbonden worden met Amazon Alexa of Google Assistant.

4. Is de Uply Wake Up Light geschikt voor meerdere gebruikers?

Ja, de Uply Wake Up Light biedt de mogelijkheid om twee wektijden in te stellen, waardoor het geschikt is voor meerdere gebruikers.

5. Wat zijn de voordelen van de Uply Wake Up Light?

De voordelen zijn onder andere de instelbare lichtintensiteit, USB-aansluiting voor het opladen van je telefoon, mooie vormgeving, en de mogelijkheid om twee wektijden in te stellen.

6. Zijn er nadelen aan de Uply Wake Up Light?

Enkele nadelen zijn de Micro-USB aansluiting, het feit dat het geluid vrij vlot opkomt, en de complexiteit van de vele instelmogelijkheden.

Menu