slaapboeken-de-beste-boeken-om-je-slaap-te-verbeteren

Slaapboeken: Top 7 Best beoordeelde

Op zoek naar de allerbeste boeken over slaap? Niet alleen kan het lezen van een slaapboek je helpen sneller in slaap te vallen, maar je kunt zelfs iets nuttigs leren om beter te slapen. Niels en Bram hebben 8 uur lang onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste slaapboeken op de markt. We krijgen een kleine commissie op de aankopen die worden gedaan via de door ons gekozen links. Wij selecteerden voor jou de beste slaapboeken.

De best beoordeelde slaapboeken

1. Slaap

slaap boek Matthew Walker 2 e1566384833214

Het Slaap boek van Matthew Walker vertelt me iets waar ik niet langer omheen kan: minder dan zeven uur slapen is echt niet goed. “Slaap” is een boek over een missie. Matthew Walker pleit dat slaap de grootste uitdaging is voor de volksgezondheid waarmee we in de 21e eeuw worden geconfronteerd.  Interessante feiten van kaft tot kaft. Verrassende wetenschappelijke inzichten. Lees de uitgebreide boekbeoordeling.

slaapboek bekijken op bol.com

2. Super Slapen

slaapboek super slapen floris wouterson e1566385995159

Super Slapen is het boek van Floris Wouterson. Het boek leest lekker snel weg. Als slaap expert geeft hij hele praktische tips om beter te slapen. Bijvoorbeeld over wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in 1 keer afleert. Hij geeft ook een aantal handige superfoods die je gegarandeerd een goede nacht slaap geven.

slaapboek bekijken op bol.com

3. Waarom je niet slaapt

waarom je niet slaapt chris winter slaap boek 1 e1566401566214

“Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen” van Chris Winter is een makkelijk leesbaar slaapboek. Chris Winter zijn boek stelt mensen die slecht slapen gerust. In zijn boek geeft Winter praktische tips om lekker in slaap te vallen en je niet al te veel zorgen te maken over je slaapgebrek. Het boek is met humor geschreven.

slaapboek bekijken op bol.com


Wat vinden onze lezers van dit artikel over boeken over slaap?
4.6 sterren rating gebaseerd op 176 reviews.
Schrijf een review

Related Posts

De 7 Beste Wieg Matrassen 2023 | Getest Door Slaapexperts
wieg matras

Een goedkoop, veilig en duurzaam wieg matras vinden is niet altijd makkelijk. Wij hebben de 7 beste voor je uitgezocht en onderzocht.