Zoeken
Zoeken
PB190095

Yono Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Yono Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Yono wake-up light is een nachtlamp die eenvoudig in gebruik is. Door het kleine formaat neemt hij niet veel ruimte in op je nachtkastje.

Yono Wake Up Light Review

4.0

De Yono wake-up light is een relatief kleine wake-up light. Hierdoor neemt ie niet veel ruimte op je nachtkastje in. De lamp gaat ongeveer een half uur voordat je wekker afgaat aan. De wekker gaat maximaal vijftien minuten af. In de geluidloze stand betekent dit dat het licht na vijftien minuten uitschakelt.

 

Door bovenop te tikken kun je ’s nachts een lampje aanzetten, je hebt dan de keuze uit drie verschillende standen. Wat ik wel nadelig vind is dat je door de drie standen moet, inclusief een vrij felle stand, om de lamp daarna weer uit te zetten. Door hem ingedrukt te houden gaat de lamp naar een felle, rode stand. Hier kun je vervolgens door verschillende kleuren heen tikken.

 

Het geluidsniveau van het alarm dien je apart in te stellen, niet tijdens het instellen van het alarm. Het geluid komt relatief rustig op, evenals het licht. Het is echter niet mogelijk om de uiteindelijke lichtintensiteit in te stellen. Het alarm geeft de keuze uit zeven opties, waarvan de zevende optie geluidloos is, verder zit er tweemaal dezelfde piepende wektoon in.

 

Wat ik wel fijn vind aan de Yono, is dat je een slaaplamp timer kunt instellen, bijvoorbeeld als je nog even kort wilt puzzelen of lezen voor het slapengaan. Je hebt de keuze uit 10, 30 en 60 minuten dat het licht aan blijft staan.


Voordelen:
  • Nachtlampje eenvoudig in te schakelen door tik bovenop
  • Ook te gebruiken als leeslampje met timer
  • USB-stekker meegeleverd
  • Relatief klein, past dus makkelijk op je nachtkastje
  • Biedt ook rustgevende, natuurlijke wektonen
Nadelen:
  • Knoppen zitten onderop
  • Geen universele stroomvoorziening voor de wekker
  • Geen lichtintensiteit in te stellen
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle wake up lights naast elkaar

Kadoing Beer Kinderwekker Review Yono Wake Up Light Review Uply Wake Up Light Review Living Nine Wake Up Light Review Philips Somneo HF3654 Review
  Kadoing Yono Uply Living Nine Philips
Algemene score 4 4 4,5 4,5 5
Gebruiksgemak 5 4,5 5 5 4
Geluidskwaliteit 4 3,5 4 4 4
Oplaadpoort Nee Nee Ja Ja Ja
AUX-poort Nee Nee Nee Nee Ja
FM-radio Nee Nee Ja Ja Ja
Prijs €€ €€ €€ €€€€

Veelgestelde vragen

Wat is de Yono Wake Up Light?

De Yono Wake Up Light is een relatief kleine wake-up light die je helpt wakker te worden met een geleidelijk toenemend licht en geluid. Het heeft ook functies zoals een nachtlampje en een leeslampje met timer.

Hoe werkt het nachtlampje op de Yono Wake Up Light?

Door bovenop de Yono Wake Up Light te tikken, kun je een nachtlampje aanzetten met drie verschillende standen. Door het ingedrukt te houden, gaat de lamp naar een felle, rode stand, en je kunt door verschillende kleuren heen tikken.

Kan ik de Yono Wake Up Light gebruiken als leeslampje?

Ja, de Yono Wake Up Light kan ook worden gebruikt als leeslampje met een timer. Je kunt kiezen uit 10, 30, of 60 minuten dat het licht aan blijft staan.

Hoe stel ik het alarm in op de Yono Wake Up Light?

Het geluidsniveau van het alarm moet apart worden ingesteld, niet tijdens het instellen van het alarm. Het geluid komt relatief rustig op, evenals het licht, en je hebt de keuze uit zeven opties voor het alarmgeluid.

Is de Yono Wake Up Light geschikt voor alle soorten slapers?

Ja, met de verschillende licht- en geluidsopties en de mogelijkheid om een slaaplamp timer in te stellen, is de Yono Wake Up Light geschikt voor verschillende soorten slapers.

Menu