Zoeken
Zoeken
Auronic-4

Review Van De Auronic Aroma Diffuser Test!

In deze review kijken we naar de testresultaten van de uitgebreide test van de Auronic Aroma Diffuser. Dit apparaat combineert de functies van een aroma diffuser, luchtbevochtiger en nachtlampje en is voorzien van sfeervolle ‘MoodLights’ voor extra ambiance.

De Auronic Aroma Diffuser (Let op: voorheen LifeGoods Aroma Diffuser) komt uit onze test als Beste Algemene Keuze met een score van 4.6 sterren. Het apparaat is uitstekend, betaalbaar en multifunctioneel. Met zijn aantrekkelijke houten ontwerp, verstelbare kleurenopties en lange werkduur, is deze diffuser een goede keuze voor elk huishouden. De bijgeleverde etherische oliën van lavendel en eucalyptus zijn een mooie bonus. Hoewel het legen van het waterreservoir wat moeilijk kan zijn, zijn de overige functies eenvoudig te bedienen en maken het apparaat zeer gebruiksvriendelijk.

Auronic-Aroma-Diffuser

Auronic Aroma Diffuser: Beste algemene keuze

Meer weten? Wij hebben dit apparaat uitgebreid getest op uiterlijk, ontwerp, prestaties, functies, kwaliteit, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding, zodat jij er achter kan komen of de aroma diffuser van Auronic dé diffuser voor jou is. 

Introductie

De aroma diffuser van Auronic heeft 3 functionaliteiten; aroma diffuser, lucht bevochteraar en tevens is het apparaat door de ‘MoodLights’ te gebruiken als nachtlamp. De Auronic Aroma Diffuser wordt geleverd met een maatbeker, netsnoer en met twee verschillende etherische oliën (lavendel & eucalyptus). Het apparaat maakt nauwelijks tot geen geluid. 

Uiterlijk en ontwerp

De Auronic Aroma Diffuser heeft een uniek uiterlijk met een houten bewerking. Daarnaast is de diffuser in te stellen in verschillende kleuren, voor een extra rustgevend effect. De lichten zijn te dimmen en kunnen vastgezet worden of langzaam van kleur veranderen. 

Prestaties en functies

De Auronic Aroma Diffuser heeft een timer die in te stellen is op 1 uur, 3 uur, 6 uur of continu. Met een inhoud van 300ml kan hij tot maximaal 10 uur achter elkaar nevel geven. Ook in de diffuser in te stellen in 7 verschillende ‘Mood Lights’. De diffuser is uitgerust met een auto-stop functie mocht het als water met olie op raken. 

Auronic-4

Kwaliteit en duurzaamheid

Het apparaat voelt stevig aan en de afwerking met het hout ziet er strak uit. De diffuser gaat automatisch uit wanneer hij niet gebruikt wordt, of als de timer afloopt. De diffuser gebruikt in vergelijking met andere diffusers minder stroom per uur (7w). 

Prijs/kwaliteit

Er is weinig aan te merken op deze diffuser en al helemaal niet de prijs omdat deze in een lage prijsklasse valt. Hierdoor is de prijs-kwaliteitverhouding van de Auronic Aroma Diffuser uitstekend. 

Testresultaten

Prettige diffuser door de grootte van de inhoud, net beter dan de 100ml opties. Uniek design wat klasse uitstraalt. Het licht werkt goed en kan uitgeschakeld worden. Ook werkt de timer en is deze goed afleesbaar. Het waterreservoir is wat lastig leeg te gieten. 

Veelgestelde vragen over de Auronic Aroma Diffuser

Wat is de capaciteit van de Auronic Aroma Diffuser?

De Auronic Aroma Diffuser heeft een capaciteit van 300 ml. Dit is meer dan veel van zijn concurenten.

Kan de Auronic Aroma Diffuser als luchtbevochtiger gebruikt worden?

Ja, de Auronic Aroma Diffuser kan ook als luchtbevochtiger worden gebruikt. Dit helpt bij het creëren van een comfortabele en vochtige omgeving.

Wordt de Auronic Aroma Diffuser geleverd met etherische oliën?

Ja, de diffuser wordt geleverd met 2 etherische oliën voor aromatherapie.

Hoe werkt de Auronic Aroma Diffuser?

De diffuser werkt door een mix van water en etherische oliën in een fijne nevel te veranderen, die vervolgens in de lucht wordt verspreid. Dit zorgt voor een aangename geur en een comfortabele vochtigheid in de kamer.

Menu