Zoeken
Zoeken
Zedar-3

TEST: Zedar Aroma Diffuser 

Wil jij graag je huis verrijken met de geur van jouw favoriete etherische olie? Misschien past de Zedar Aroma Diffuser dan wel bij jou. De diffuser is ontworpen om zowel als aroma diffuser als luchtbevochtiger te functioneren in zowel kleine als grote woon- en werkruimtes. In deze review zullen we ingaan op het uiterlijk en ontwerp, de prestaties en functies, de kwaliteit en duurzaamheid, en de prijs-kwaliteitverhouding van deze diffuser.

De Zedar Aroma Diffuser is uit onze test gekomen als het beste compacte model met een score van 4.6 ster. Het apparaat biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding met zijn compacte model, eenvoudige bediening en betoverende led-verlichting. Hoewel het apparaat geen extra functies heeft en de kleur van de verlichting niet aanpasbaar is, levert het toch een heerlijke aroma-ervaring.

Zedar-diffuser

Zedar Aroma Diffuser: Goede prijs kwaliteit, compact model met fraai design

Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een sfeervolle en geurige ambiance aan je leef- of werkomgeving, dan is deze review iets voor jou. Laten we beginnen met het verkennen van alle details van de Zedar Aroma Diffuser!

Introductie

De Zedar Aroma Diffuser heeft een compact model en wordt geleverd met een USB-kabel (geen stekkerblokje) en een etherische olie in de geur Lemon Grass. Deze diffuser is geschikt aroma diffuser of luchtbevochtiger, voor zowel kleine als grote woon- en werkruimtes. Met de eenvoudige bediening van de mistknop kun je moeiteloos de gewenste sterkte van de verspreiding instellen. Op deze manier kun je de hele dag door genieten van de heerlijke aroma’s die je zelf hebt gekozen.

Zedar-1

Uiterlijk en ontwerp

Deze diffuser is een compact apparaat dat een combinatie biedt van functionaliteit en esthetiek. Met een ingebouwde led-verlichting boven de damp creëert het een betoverende atmosfeer waarin de damp op een mooie manier wordt verlicht (in de vorm van een vlam). Het apparaat zelf is zwart en is niet verkrijgbaar in andere kleuren. De Zedar Aroma Diffuser heeft een waterreservoir van 200 ml die verstopt zit onderaan het apparaat. 

Prestaties en functies

De verlichting van de diffuser kan worden aangepast aan jouw voorkeuren. Je hebt de mogelijkheid om de verlichting uit te schakelen voor een meer subtiele ervaring. Daarnaast kun je kiezen tussen stand 1 en stand 2, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de verlichting. Helaas is het niet mogelijk om de kleur (oranje) van de verlichting aan te passen. Het apparaat heeft geen timer, maar schakelt wel zichzelf uit mocht het water op raken. 

Zedar-3

Kwaliteit en duurzaamheid

Een ander opvallend kenmerk is het gebruik van een USB-C aansluiting. Dit brengt zowel voordelen als nadelen met zich mee. Enerzijds is het handig, omdat het betekent dat je de diffuser gemakkelijk kunt aansluiten op verschillende apparaten met een USB-C poort. Aan de andere kant heeft het als nadeel dat het stroomverbruik niet direct kan worden gemeten. 

Prijs/kwaliteit

Al met al biedt deze compacte diffuser een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks zijn eenvoudige ontwerp zonder extra functies, levert het apparaat een prachtige verlichtingservaring boven de damp. 

Testresultaten

Deze compacte diffuser heeft een mooie led-verlichting boven de damp voor een sfeervol effect. Het apparaat is eenvoudig zonder extra functies zoals een timer of verschillende kleuren led. Het werkt op USB-C, wat zowel voordelen als nadelen heeft. Het stroomverbruik kan niet worden gemeten. De verlichting kan worden uitgeschakeld of op stand 1 of 2 worden gezet, maar de kleur is niet aanpasbaar. Het apparaat komt zonder stekkerblokje, dus daar moet rekening mee gehouden worden. 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Zedar Aroma Diffuser?

Voeg 2 tot 3 druppels etherische/geur olie toe aan de aroma diffuser om de kracht van de natuur in jouw eigen leefomgeving te ontdekken.

Voor welke ruimtes is de Zedar Aroma Diffuser geschikt?

De Zedar diffusers zijn krachtig en geschikt voor alle kleine en grote woon- en werkruimtes tot 100 vierkante meter.

Wat is het speciale lichteffect van de Zedar Aroma Diffuser?

De Zedar diffuser geeft een bijzonder licht effect. Door de speciale ultrasone techniek in combinatie met de LED verlichting, lijkt het net of de mist van de aroma diffuser een warme vlam is.

Komt er vuur uit de Zedar diffuser?

Nee, er komt geen vuur uit de diffuser.

Wat zijn de voordelen van de Zedar Aroma Diffuser als luchtbevochtiger?

In een ideale situatie zit de luchtvochtigheid tussen de 40 en de 60 procent. Een luchtbevochtiger helpt tegen een droge huid, gebarsten lippen en een verstopte neus. Dragers van contactlenzen hebben daarnaast minder last van droge ogen. Ook je planten en huisdieren houden van vochtige lucht. Met de Zedar diffuser creëer je een gezond klimaat in jouw woning.

Wat zijn de technische details van de Zedar Aroma Diffuser?

De Zedar Aroma Diffuser heeft een capaciteit van 200ml, een veiligheidscertificaat van CE + RoHS, en verschillende standen om uit te kiezen. Het is gemaakt van anti-corrosie materiaal en is zeer gemakkelijk schoon te maken en uit elkaar te halen.

Menu