Zoeken
Zoeken
PB190063

Kadoing Beer Kinderwekker Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Kadoing Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Kadoing is de ideale wake-up light voor kinderen: gebruiksvriendelijk, stevig en geeft leuke gebruikersinteractie door erop te slaan. Kan via netstroom als via accu worden gebruikt.

Kadoing Beer Kinderwekker Review

4.0

De Kadoing is een wake-up light die speciaal bedoeld is voor kinderen. De wekker is namelijk stevig gebouwd, maakt geluidjes, toont gezichtsuitdrukkingen en kan verschillende kleuren licht uitstralen.

 

De wekker is erg gebruiksvriendelijk en kan dus tegen een stootje. Als de wekker gaat kan je kind deze uitzetten door op de Kadoing te slaan, door de siliconen hoes er omheen zal je je niet snel bezeren door het slaan erop. Deze tik is tevens een manier van interactie met de wekker: door het slaan gaat de wekker gekke geluidjes maken, veranderen van gezichtsuitdrukking en veranderen van kleur.

 

De Kadoing werkt verder zowel bekabeld via een USB-C aansluiting, als op een interne accu. Door van de accu gebruik te maken hoef je geen laadsnoer in de buurt van je kind te laten, wel zo veilig. Het licht van het nachtlampje gaat dan na 15 minuten automatisch uit, en de klok na een uur. Om hem uit de slaapstand te halen kun je er gewoon weer een tik op geven. Aan het stroom blijft de klok geactiveerd. De nachtlamp gaat automatisch uit nadat er twee uur geen activiteit is waargenomen

 

De wekker heeft in het totaal acht geluidjes waar je uit kunt kiezen om mee wakker te worden, van een simpele ‘ouderwetse’ wekker, vogeltjes tot verschillende muziekjes. Er kan een enkele wektijd worden ingesteld, en door erop te slaan kun je de wekker vijf minuten snoozen. Dit kan maximaal vijf keer worden gedaan.

 

Het fijne voor kinderen is dat deze wake-up light niet enorm veel licht geeft. Hierdoor is het nog steeds rustig wakker worden, maar word je niet zo snel verblind. Ongeveer een kwartier voordat je wekker gaat, gaat het licht rustig aan.

Voordelen:
 • Ideaal voor kinderen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Stevig
 • Gebruiksvriendelijk
 • Leuke interactie
 • Gezichtsuitdrukkingen, geluidjes en kleuren!
Nadelen:
 • Niet bedoeld voor volwassenen
 • Siliconen kan stof aantrekken
 • Geen geluidsniveau of lichtintensiteit in te stellen
 • Geen USB-aansluiting om een tablet of telefoon op te laden
 • Geen stekkerblokje meegeleverd
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle wake up lights naast elkaar

Kadoing Beer Kinderwekker Review Yono Wake Up Light Review Uply Wake Up Light Review Living Nine Wake Up Light Review Philips Somneo HF3654 Review
  Kadoing Yono Uply Living Nine Philips
Algemene score 4 4 4,5 4,5 5
Gebruiksgemak 5 4,5 5 5 4
Geluidskwaliteit 4 3,5 4 4 4
Oplaadpoort Nee Nee Ja Ja Ja
AUX-poort Nee Nee Nee Nee Ja
FM-radio Nee Nee Ja Ja Ja
Prijs €€ €€ €€ €€€€

Veelgestelde vragen over de Kadoing kinderwekker

Wat is de Kadoing kinderwekker?

De Kadoing kinderwekker is een speciaal ontworpen wekker voor kinderen, met functies die hen helpen bij het ontwikkelen van een gezond slaapritme en het leren van verantwoordelijke slaapgewoonten.

Hoe helpt de Kadoing kinderwekker bij het bevorderen van een gezond slaapritme?

De Kadoing kinderwekker leert kinderen verantwoordelijke slaapgewoonten door hen visuele aanwijzingen te geven over wanneer het tijd is om naar bed te gaan en wanneer ze kunnen opstaan. Dit helpt hen om een consistent slaapschema te ontwikkelen.

Zijn er verschillende modellen van de Kadoing kinderwekker?

Ja, er kunnen verschillende modellen en ontwerpen beschikbaar zijn, afhankelijk van het merk en de fabrikant van de kinderwekker.

Is de Kadoing kinderwekker ook geschikt voor oudere kinderen?

Ja, afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteit, kan de Kadoing kinderwekker ook geschikt zijn voor oudere kinderen die behoefte hebben aan een gestructureerd slaapschema.

Heeft de Kadoing kinderwekker een snooze-functie?

Ja, veel modellen van de Kadoing kinderwekker hebben een snooze-functie waarmee je het alarm tijdelijk kunt uitschakelen en later opnieuw kunt laten afgaan.

Menu