Zoeken
Zoeken
PC040191

Luvego Elektrische Bovendeken Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt het Luvego Elektrische Bovendeken onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als comfort, warmte, gebruiksvriendelijkheid, formaat en stroomaansluiting. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van dit hoogwaardige elektrische deken als onderdeel van onze elektrische deken test.

Conclusie: De Luvego is heerlijk zacht, met twee verschillende zijden en warmt snel op. Met negen standen en een timer tot drie uur is dit een van de best geteste elektrische bovendekens.

Luvego Elektrische Bovendeken Review

5.0

De Luvego is een heerlijke, zachte elektrische bovendeken die snel opwarmt en als enig getest product geleverd wordt met een opbergtas. Wat ik extra fijn vind aan de Luvego, is dat deze twee zijden heeft: een fluffy en een flanellen zijde. De elektrische deken heeft 12 draden met circa 7.5cm tussenruimte. Aan de zijkanten zijn de laatste 23cm, en onder 20cm en boven 15cm niet voorzien van draden en worden dus niet verwarmd.

 

Op het piekvermogen neemt de deken 145Wh vermogen op. Door dit hoge vermogen warmt de deken ook heerlijk snel op. Wat tevens erg prettig is, is dat deze elektrische deken is voorzien van een stroomkabel van drie meter, wat vergeleken met de andere door mij geteste producten erg lang is.

 

De schakelaar van de Luvego voelt stevig en kwalitatief goed aan. De bediening is eenvoudig door middel van drukknoppen en de kleine display is duidelijk. Je hebt de keuze uit negen verschillende standen en een slaaptimer van 20 tot 180 minuten. Mocht de schakelaar een keer vies worden, dan kun je deze met een droge, pluisvrije doek reinigen.

 

De schakelaar en draad kunnen eenvoudig afgekoppeld worden voor het met de hand wassen van de warmtedeken. De fabrikant adviseert dit met water van maximaal 30 graden te doen, en niet in de wasmachine of droger in verband met slijtage aan de elektrische deken. Voor het drogen kun je de deken het beste volledig uitgevouwen over een wasrek te drogen hangen.


Voordelen:
  • Machinewasbaar
  • Extra lange stroomkabel
  • Stevige en duidelijke schakelaar
  • Timerfunctie
  • Warmt snel op
  • Geleverd met opbergtas
Nadelen:
  • Relatief hoog stroomverbruik
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle elektrische dekens naast elkaar

proficare elektrische deken review Luvego Elektrische Deken Review alpina elektrische deken voetenwarmer review Inventum HN136I review Inventum HNL4112Z review medisana elektrische deken review lifegoods auronic elektrische deken review
  ProfiCare Luvego Alpina Inventum H136I Inventum HNL4112Z Medisana Lifegoods
Algemene score 5 5 4,5 4 4,5 4 4,5
Kwaliteit 5 5 5 4,5 5 4 4,5
Gebruiksgemak 5 5 5 4 4,5 4 5
Zachtheid 5 5 5 4 4,5 3,5 5
Stroomverbruik 3,5 4 3,5 5 4,5 5 4,5
Opwarmsnelheid 5 5 4,5 3,5 4 4 4,5
Prijs €€ €€€ €€ €€ €€€

Veelgestelde vragen over de Luvego Elektrische Bovendeken

Wat is de Luvego elektrische bovendeken?

De Luvego elektrische bovendeken is een zachte en verwarmde deken die is ontworpen om je warm te houden tijdens koude dagen en nachten.

Hoe werkt de Luvego elektrische bovendeken?

De deken wordt aangesloten op het elektriciteitsnet en heeft meestal meerdere warmtestanden die je kunt instellen met een eenvoudige bediening. Het verspreidt zachte warmte over het oppervlak van de deken.

Is de Luvego elektrische bovendeken veilig in gebruik?

Ja, de Luvego elektrische bovendeken is over het algemeen veilig in gebruik, maar het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de deken niet te lang onbeheerd achter te laten.

Kan ik de Luvego elektrische bovendeken wassen?

De meeste Luvego elektrische bovendekens zijn voorzien van een afneembaar bedieningspaneel, waardoor je de deken kunt wassen in de wasmachine volgens de instructies van de fabrikant.

Hoe lang duurt het voordat de Luvego elektrische bovendeken opwarmt?

De opwarmtijd kan variëren, maar in het algemeen duurt het enkele minuten voordat de deken op de gewenste temperatuur is.

Kan ik de Luvego elektrische bovendeken gebruiken als ik slaap?

Ja, de meeste Luvego elektrische bovendekens zijn veilig om te gebruiken tijdens het slapen. Ze zijn vaak voorzien van een timer of automatische uitschakelfunctie.

Menu