Zoeken
Zoeken
Beste-prijs-kwaliteit-daglichtlamp-BrellaVio

Brellavio Daglichtlamp Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Brellavio Daglichtlamp onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De Brellavio Daglichtlamp heeft dé eigenschappen die een daglichtlamp nodig heeft voor een aangename prijs. Hij voelt verder professioneel aan en ziet er stijlvol uit.

Beste Prijs-Kwaliteit Daglichtlamp

Brellavio Daglichtlamp Review

4.5

De Brellavio Daglichtlamp is een gewoon functionele lamp die er stijlvol en stevig uitziet. Deze lamp is de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een professionele lamp voor een aangename prijs. 


Over de Brellavio Daglichtlamp

De lamp heeft een voet van ijzer, dat ervoor zorgt dat de lamp stevig overeind blijft staan. Dat is een pluspunt ten opzichte van de LIROMA daglichtlampen die vaak wat zwakker hierbij overkomen. De functionaliteiten van de lamp zijn ook top! Er bevindt zich een timer op de lamp en je kunt zelf de lichtkleur en helderheid instellen. De felheid is vergelijkbaar met de LIROMA Bamboe Daglichtlamp: aangenaam, maar niet enorm fel. 

Voor mij persoonlijk vind ik de aan-/uitschakelaar aan de zijkant een ander pluspunt. De andere lampen werken met touchscreen, waarmee het in het begin een beetje puzzelen is hoe je de lamp aan- of uitzet. Dit is natuurlijk wel mijn eigen smaak. 

Wat mij wel opviel is dat Brellavio geen extra tasje meegeeft, maar een QR-code voor een winactie waarmee je een hoes/tasje kunt winnen. Dat komt, na de andere producten vergeleken te hebben, naar mij een beetje gierig over. Is een goede opberghoes niet eigenlijk een must om mee te geven? Een belangrijke eigenschap is namelijk om een daglichtlamp overal mee naartoe te kunnen nemen.

De handleiding is duidelijk en stijlvol gedesignd. Wel vind ik een meer beeldende uitleg fijner, maar dat is opnieuw mijn persoonlijke smaak.

Voordelen:
  • Stijlvol design
  • Fijne licht helderheid
  • Veel functionaliteiten
  • Voelt stevig aan
  • Aangename prijs
Nadelen:
  • Geen meegeleverd tasje
  • Handleiding mag meer beeldend
  • Geen onderscheidende extra’s t.o.v. andere lampen
Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

Alle daglichtlampen naast elkaar

Beste Algemene Keuze Meest Uitgebreide Keuze Meest Felle Daglichtlamp Meest Stijlvolle Daglichtlamp Beste Prijs-Kwaliteit Daglichtlamp Meest Goedkope Daglichtlamp
daglichtlamp1 z daglichtlamp2 z liroma daglichtlamp4 z liroma daglichtlamp5 z liroma daglichtlamp3 v Brellavio daglichtlamp6 z curify
AYO Daglichtbril LIROMA Daglichtlamp Cirkel LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet LIROMA Bamboe Daglichtlamp Brellavio Daglichtlamp Curify Daglichtlamp
Algemene score 5/5 4,5/5 4/5 4,5/5 4,5/5 4/5
Kwaliteit 5/5 4,5/5 5/5 4,5/5 5/5 4/5
Gebruiksgemak 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Uiterlijk 5/5 5/5 3,5/5 5/5 5/5 3,5/5
Functionaliteiten 4/5 5/5 5/5 4,5/5 4,5/5 4,5/5
Makkelijk mee te nemen 5/5 3,5/5 4/5 5/5 4,5/5 4/5
Lichtintensiteit Niet fel geel, warm-wit en koud-wit blauw en wit geel tot wit geel tot wit geel tot wit
Lichtkleur Blauw-furquoise Fel Erg fel Fel Fel Fel
Prijs €€€ €€ €€ €€

Menu