Zoeken
Zoeken
Rio'Rea-2

GETEST: Rio’Rea® Aroma Diffuser

Welkom bij onze review van de Rio’Rea® Aroma Diffuser, een opvallende combinatie van een diffuser en luchtbevochtiger. Met zijn luxe uitstraling dankzij de houten afwerking en de bijgeleverde accessoires, belooft deze diffuser een aangename en veelzijdige ervaring.

De Rio’Rea® diffuser is uit onze test gekomen als de Beste Combiset met een score van 4.6 ster. Het apparaat biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met zijn luxe design, uitgebreide accessoires en geurende oliën. Het instelbare LED-licht en de handige timer maken het gebruiksgemak compleet. Ondanks het wat lastig leeg te gieten waterreservoir, is de diffuser duurzaam en betrouwbaar.

RioRea diffuser

Rio’Rea Aroma Diffuser: Combinatie set met donkere hout look

In deze review zullen we ingaan op het uiterlijk en ontwerp, de prestaties en functies, de kwaliteit en duurzaamheid en uiteraard de prijs-kwaliteitverhouding van deze diffuser. Lees verder om te ontdekken of de Rio’Rea® diffuser de perfecte toevoeging is voor jouw huis of kantoor.

Voordelen:
  • Direct een ruime keuze aan geurtjes in huis
  • Classy design met een donkere houten look
  • Complete diffuser met timer, Auto Off en timer
  • Werkt fijn als sfeermaker in de slaapkamer dankzij de 7 kleuren led-verlichting
  • Erg makkelijk om schoon te houden dankzij het design
  • In Europa geproduceerd, dus een kleinere CO2-voetafdruk
  • Ideaal als cadeau
Nadelen:
  • Redelijk hoge prijsklasse
  • Niet geschikt voor grotere ruimtes
  • Als luchtbevochtiger minder effectief
Check Prijs op Bol.com

Introductie

De Rio’Rea® diffuser en luchtbevochtiger heeft een luxe uitstraling door de houten afwerking. Hij komt met een uitgebreide set van een netsnoer, afstandbediening, maatbeker en breed scala aan 6 geurende oliën. Deze set bevat onder andere de ontspannende geur van lavendel en de verlichtende geur van roos voor mensen met astma of hooikoorts. Ook heeft de diffuser LED-lampjes, waardoor hij ook te gebruiken is als nachtlampje. 

Rio'Rea-1

Uiterlijk en ontwerp

De Rio’Rea® diffuser valt op door zijn unieke design met een houtafwerking, verkrijgbaar in verschillende tinten. Daarnaast biedt de diffuser de mogelijkheid om 7 verschillende kleuren LED-licht in te stellen, wat zorgt voor een extra rustgevende sfeer. De lichten kunnen gedimd worden, maar de kleuren moeten handmatig worden veranderd. 

Prestaties en functies

Rio'Rea-3

De Rio’Rea® diffuser heeft een timer die in te stellen is op vier timerstanden (1, 3, 6 uur of continu). De diffuser heeft een ingebouwde Auto-Off functie om te voorkomen dat de vernevelaar blijft werken zonder olie of water in de tank. De reservoirinhoud van de Rio’Rea® is vrij groot (550 ml) in vergelijking met veel concurrenten (100 – 250 ml), waardoor hij ook langer achter elkaar damp kan geven. 

Kwaliteit en duurzaamheid

De Rio’Rea® diffuser is gemaakt van kunststof met een houten afwerking. De diffuser voelt stevig aan en staat stabiel. Hij is in Europa geproduceerd, dus heeft volgens Rio’Rea® een kleinere CO2-voetafdruk dan veel concurrenten. 

Prijs/kwaliteit

De Rio’Rea® diffuser biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn luxe uitstraling, uitgebreide set accessoires en brede scala aan geurende oliën, krijg je veel waarde voor je geld. 

Testresultaten

De Rio’Rea diffuser is een aangename diffuser, die niet te groot is en net iets beter presteert dan de 100 ml opties. Het heeft een luxe design en het licht functioneert goed, met de mogelijkheid om het uit te schakelen. De timer werkt ook goed en is gemakkelijk afleesbaar. Een klein nadeel is dat het waterreservoir lastig leeg te gieten is.

Veelgestelde vragen

Wat is de Rio’Rea® Aroma diffuser?

Het is een apparaat dat ontworpen is om de lucht in jouw omgeving te verbeteren. Het doet dit door het verspreiden van een aangename geur en het toevoegen van vocht aan de lucht. Het product is gemaakt van ho.ogwaardig en duurzaam materiaal

Wat zijn de afmetingen van de Rio’Rea® Aroma diffuser?

De afmetingen van de diffuser zijn 16,8 x 16,8 x 16,8 cm.

Welke geuren worden geleverd bij de Rio’Rea® Aroma diffuser?

1. Lavendel: Kalmerend en lekker ontspannend
2. Eucalyptus: Zeer effectief bij voetschimmel, ontstekingen en verkoudheid
3. Sweet Orange: Beschermt tegen bedreigingen van de seizoenen en het milieu
4. Roos: Wordt vaak gebruikt voor astma en hooikoorts bij aromatherapie
5. Lemongrass: Helpt goed tegen verkoudheden, koorts en (migraine) hoofdpijn
6. Tea Tree: Zuivert lichaam en geest aanzienlijk

Menu