PC040212

ProfiCare Elektrische Deken Product Test, Review & Foto’s

We hebben het “ProfiCare WZD 3061 – Elektrische knuffeldeken – Bovendeken – (130x180cm) – grijs” getest en hier lees je onze conclusie.

Conclusie: De ProfiCare is een heerlijk zachte bovendeken. Met een gemeten piekvermogen van 166Wh is de deken snel op temperatuur. Met tien standen en een timer tot negen uur is dit een van de best geteste elektrische bovendekens.

ProfiCare Elektrische Deken Review
3.5

De ProfiCare is een heerlijke, zachte elektrische bovendeken welke snel warm wordt. De elektrische deken heeft 16 draden met circa 7.5cm tussenruimte. Aan de zijkanten zijn de laatste 10cm, en onder en boven zijn 15cm niet voorzien van draden.

 

Op het piekvermogen neemt de deken 166Wh vermogen op, en eenmaal op temperatuur blijft de deken rond de 150Wh verbruiken. Dit verklaart ook direct waarom de deken zo snel warm wordt.

 

De schakelaar van de ProfiCare voelt stevig en kwalitatief goed aan. De bediening is eenvoudig door middel van drukknoppen en de kleine display is duidelijk. Je hebt de keuze uit tien verschillende standen en een slaaptimer tot maximaal 9 uur. Mocht de schakelaar een keer vies worden, dan kun je deze met een droge, pluisvrije doek reinigen.

 

De schakelaar en draad kunnen eenvoudig afgekoppeld worden voor het wassen van de warmtedeken. Hoewel de deken op een 40 graden fijnwasprogramma gewassen kan worden, adviseert de fabrikant dit met de handwas te doen in verband met slijtage aan de elektrische draden. Wil je hem toch in de wasmachine wassen, adviseert de fabrikant dit maximaal vijf keer te doen in de levensduur van de deken. Voor het drogen kun je de deken het beste volledig uitgevouwen over een wasrek te drogen hangen.

Voordelen:
  • Machinewasbaar
  • Heerlijk zacht
  • Warmt snel op
  • Timerfunctie
  • Stevige en duidelijke schakelaar
Nadelen:
  • Snoerlengte
  • Relatief hoog stroomverbruik
Check Prijs op Bol.com

Eigen gemaakte foto’s