slapende-vrouw-slaapt-diep

Over Slaapwijsheid

Slaapwijsheid is dé site waar je alles vindt om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Slaapwijsheid is in 2019 opgericht om mensen te helpen betere slaapgewoonten te ontwikkelen en hun slaap te verbeteren. Lees hieronder meer over ons team.

Samenwerken?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of komt uw product voor in een van onze reviews? Dan kunt u het beste mailen met team@slaapwijsheid.nl. Ons redactieteam houdt zich aan redactionele normen bij het onderzoeken van producten. 

Product review

Heb jij een webshop met slaap gerelateerde producten? Dan kun je het product bij ons insturen via team@slaapwijsheid.nl en kan onze redactie het product testen en meenemen in één van onze artikelen.

Advertorial

Een slimme manier van adverteren is via een advertorial. We accepteren slaapgerelateerde advertorials. Voor details contacteer: team@slaapwijsheid.nl.

Ons team

Niels Zee is een gecertificeerde slaapexpert met een diep begrip van slaap en de behoeften van het lichaam. Niels heeft persoonlijk honderden slaapproducten getest en heeft een uitgebreide basiskennis als het gaat om verzwaringsdekens, matrassen en natuurlijke slaapmiddelen.

Bram Speelman heeft ervaring met het testen van een breed scala aan slaapproducten, van alledaagse producten zoals kussens, lakens en matrassen tot meer obscure items zoals slaaptrainers, slaapmaskers en oordoppen 

Contact

Je kunt ons het beste een email sturen.

Ons verdienmodel

Slaapwijsheid wordt gesteund door bezoekers. Wanneer je via de links op onze site een aankoop doet, kunnen wij een affiliate commissie verdienen. Slaapwijsheid ontvangt affiliate inkomsten van de meeste bedrijven in de slaapindustrie. Deze inkomsten stellen ons in staat om voortdurend meer diepgaande slaapproducten te testen en samenwerken met de beste slaapexperts. We streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn over onze testprocessen en hoe we beslissingen nemen over product aanbevelingen. We staan nooit toe dat onze financiële relaties invloed hebben op de inhoud die we maken.

Disclaimer

Alle inhoud op onze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als je vragen hebt over een medische aandoening.

Onze partners