slapende-vrouw-slaapt-diep

Over Slaapwijsheid

Slaapwijsheid is dé site waar je alles vindt om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en ’s ochtends energiek op te staan. We bieden praktische en wetenschappelijk bewezen oplossingen voor betere nachten slaap. Slaapwijsheid is in 2019 opgericht om mensen te helpen betere slaapgewoonten te ontwikkelen en hun slaap te verbeteren. De site bevat uitgebreide artikelen gebaseerd op slaapwetenschap en uitgebreide reviews van verschillende slaapproducten.

Wij streven naar accurate, betrouwbare informatie met als enig doel onze lezers beter te laten slapen. Als je vragen hebt over onze inhoud of suggesties hebt voor het verbeteren van Slaapwijsheid, kunt je ons onderaan deze pagina een bericht versturen.

Wetenschappelijke bronnen

Alle artikelen zijn grondig onderzocht en verwijzen naar studies en informatie van hoge kwaliteit om onze slaapartikelen te ondersteunen.

1000+ slaapproducten getest

Meer dan 1000 producten zijn beoordeeld door ons team en externe vakspecialisten.

Up-to-date informatie

Onze experts houden de slaapsector voortdurend in de gaten. Als er medische standaarden veranderen of als we feedback van lezers krijgen, werken we de informatie in onze artikelen bij.

Kennisbank

Deze slaap kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van slapen. Dit is met name basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Ons team

Niels Zee is een gecertificeerde slaapexpert met een diep begrip van slaap en de behoeften van het lichaam. Niels heeft persoonlijk honderden slaapproducten getest en heeft een uitgebreide basiskennis als het gaat om verzwaringsdekens, matrassen en natuurlijke slaapmiddelen.

Bram Speelman heeft ervaring met het testen van een breed scala aan slaapproducten, van alledaagse producten zoals kussens, lakens en matrassen tot meer obscure items zoals slaaptrainers, slaapmaskers en oordoppen 

Ons verdienmodel

Slaapwijsheid wordt gesteund door bezoekers. Wanneer je via de links op onze site een aankoop doet, kunnen wij een affiliate commissie verdienen. Slaapwijsheid ontvangt affiliate inkomsten van de meeste bedrijven in de slaapindustrie. Deze inkomsten stellen ons in staat om voortdurend meer diepgaande slaapproducten te testen en samenwerken met de beste slaapexperts. We streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn over onze testprocessen en hoe we beslissingen nemen over product aanbevelingen. We staan nooit toe dat onze financiële relaties invloed hebben op de inhoud die we maken.

Disclaimer

Alle inhoud op onze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als je vragen hebt over een medische aandoening.

Onze partners

Samenwerken?

Ons doel is om mensen te helpen moeiteloos te kiezen en te kopen wat ze nodig hebben om beter te slapen. Ons uitgebreide onafhankelijke onderzoek bereikt een groot publiek. Ons uitputtende proces en uren van uitgebreide testen hebben vertrouwen opgebouwd bij onze bezoekers en hebben ons een bestemming gemaakt voor product aanbevelingen. Als je geinteresseerd bent in het aangaan van een affiliate partnerschap kun je hieronder een contact formulier invullen.

Contact

Je kunt ons het beste een email sturen.

Menu