Zoeken
Zoeken
Emma Hybrid Premium Review

Emma Hybrid Premium Review

Als slaapexpert en ervaren tester op het gebied van matrassen, heb ik onlangs het genoegen gehad om het Emma Hybrid Premium matras in de afmeting 180×200 te testen. Ik heb dit product grondig onderzocht en persoonlijk uitgeprobeerd en kan met vertrouwen zeggen dat het een uitstekende keuze is voor iedereen. 

Slaapwijsheid Review
Emma Hybrid Premium Matras Review
5.0

-10% Emma Kortingscode alleen deze maand: SLAAPWIJSHEID10

Voordelen:
 • 5/5 oordeel geven we zelfden
 • Blinkt uit in hygiëne dankzij wasbare en vochtregulerende tijk
 • Minimale bewegingsoverdracht
 • Geen kuilvorming
 • Hoog ademend vermogen
 • Geschikt voor verschillende slaaphoudingen
 • Verminder rugpijn
 • Uitstekende temperatuurregulatie
Nadelen:
 • Vrij zwaar
 • Het kan te stevig aanvoelen voor sommige mensen
 • Fabrieksgeur bij eerste gebruik
Check Prijs op Emma-Sleep.nl

Raad ik het Emma Hybrid Premium matras aan?

Review Emma Hybrid Premium Matras

Absoluut! Na mijn grondige test kan ik met vertrouwen zeggen dat ik het Emma Hybrid Premium matras aan iedereen aanraadt. Vanaf het moment dat ik erop ging liggen, merkte ik meteen hoe lekker het matras lag. Het biedt een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning, dankzij de combinatie van het hoogwaardig schuim en de pocketveren. 

Wat mij vooral opviel, was hoe moeiteloos het matras zich aan mijn lichaam aanpaste. Het voelde alsof het matras speciaal voor mij gemaakt was. Ik merkte al snel dat ik ’s ochtends minder lage rugpijn ervaarde bij het opstaan, wat voor mij een belangrijk punt was. De drukverlichting die dit matras biedt is echt heel goed. Bovendien is het matras van hoge kwaliteit, waardoor het langdurige ondersteuning en comfort biedt.

Het Emma Hybrid Premium matras heeft over het algemeen uitstekende eigenschappen. Het enige nadeel wat ik kan benoemen is dat bij het eerste gebruik ik een lichte fabrieksgeur heb waargenomen.  Het is daarom echt belangrijk om het matras minimaal 48 tot 72 uur te laten luchten voordat je het gebruikt. Deze fabrieksgeur was na een week gelukkig verdwenen. 

Voor wie is dit product?

Emma Hybrid Premium Review

Het Emma Hybrid Premium matras is ideaal voor een breed scala aan slapers. Niet alleen biedt het uitstekende ondersteuning voor mensen met rug, nek- of gewrichtsproblemen, maar het is ook perfect voor iedereen die op zoek is naar een goede slaapervaring. Het matras is geschikt voor alle slaaphoudingen, waardoor zowel rugslapers, zijslapers als buikslapers er profijt van kunnen hebben. Het is ook een goede keuze voor stellen, omdat het matras de bewegingsoverdracht in bed minimaliseert, zodat jij of je partner niet wordt gestoord door woelen en draaien ‘s nachts. 

Review Emma Hybrid Premium Matras

In deze review heb ik het Emma Hybrid Premium matras grondig getest, waarbij ik mij heb gericht op verschillende criteria om een compleet beeld te krijgen van het product. Ik heb het matras vanuit het oogpunt van verschillende doelgroepen getest, zoals mensen met nek- en rugklachten, maar ook voor iedereen zonder klachten die op is naar een goed matras voor een comfortabele slaapervaring. Hieronder ga ik dieper in op enkele belangrijke criteria waar specifiek op gelet is tijdens het testen. 

Waar hebben wij op gelet?

Review Emma Hybrid Premium Matras

Materiaal:
Het Emma Hybrid Premium matras maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Het is opgebouwd uit meerdere lagen traagschuim, koudschuim en pocketveren. Het gebruik van pocketveren in het matras zorgt voor een optimale ondersteuning en veerkracht, waardoor het matras zich aanpast aan de contouren van je lichaam. 

Traagschuim biedt drukverlichting en uitstekende drukpuntverdeling, wat zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Het koudschuim zorgt voor een goede ventilatie en biedt een verkoelend effect, waardoor het matras geschikt is voor mensen die gevoelig zijn voor warmte tijdens het slapen. Het matras combineert verschillende materialen op een evenwichtige manier, wat resulteerde in een comfortabele nachtrust, zonder opkomende rugpijn of andere klachten voor mij. 

Comfort:

Emma Hybrid Premium Review

Het comfortniveau van het matras is heerlijk. Het matras paste zich moeiteloos aan de contouren van mijn lichaam aan, waardoor er een goede drukverdeling ontstaat.  Dit vermindert de druk op specifieke delen van het lichaam, zoals de schouders, heupen en rug en resulteert in een comfortabele slaapervaring. De vermindering van drukpunten is vooral gunstig is voor mensen met nek- en rugklachten. 

Ook voor iedereen zonder klachten of eventuele probleemgebieden is het erg prettig omdat het druk op je lichaam voorkomt. Daarnaast biedt het matras een hele goede demping/isolatie van beweging, waardoor eventuele verstoringen tijdens de slaap tot een minimum worden beperkt, zoals bijvoorbeeld het draaien van je partner. Tijdens het testen heb ik niets van woelen of draaien gemerkt van mijn partner.

Temperatuurregulatie:
Het Emma Hybrid Premium matras zorgt voor een uitstekende temperatuurregulatie, wat vooral te danken is aan het koudschuim in het matras. Het materiaal is ademend en zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit resulteerde in een koel en comfortabel matras gedurende de hele nacht en een verkoelend effect. Dit was vooral heel prettig tijdens de zomerse temperaturen in de slaapkamer.  Ook is dit heel fijn voor mensen die gevoelig zijn voor warmte tijdens het slapen, alle seizoenen lang.

Ondersteuning:

Emma Hybrid Premium Review


Het matras biedt een zeer goede ondersteuning voor iedereen met rug- en gewrichtsklachten. De combinatie van schuim en pocketveren zorgt namelijk voor een optimale uitlijning van de wervelkolom, waardoor de druk op de rug en gewrichten wordt verminderd. Dit kan verlichting bieden bij klachten zoals rugpijn, nekpijn en gewrichtsstijfheid.

Daarnaast is dit matras ook ideaal voor mensen zonder bestaande klachten, zoals ikzelf, los van af en toe een lagerugpijn. De goede ondersteuning helpt namelijk om toekomstige klachten en pijn te voorkomen. Het zorgt ervoor dat de ruggengraat in een gezonde slaaphouding blijft, wat de algehele gezondheid van de rug bevordert. Door te zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de druk over het lichaam, helpt het matras om spanning en belasting op de gewrichten te verminderen. Dit draagt bij aan een betere slaapkwaliteit en een meer ontspannen lichaam.

Duurzaamheid:
Als het gaat om duurzaamheid, is het Emma Hybrid Premium matras een echte winnaar. Na uitgebreide testen kan ik met zekerheid concluderen dat dit matras een langdurige investering is. Het materiaal en de constructie zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor het matras zijn vorm en ondersteuning goed behoudt, zelfs na intensief gebruik. 

Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van comfort, maar ook op de lange termijn kunt vertrouwen op de duurzaamheid en veerkracht van het matras. Het Emma Hybrid Premium matras is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig matras.

Emma Hybrid Premium Review

Claims op de verpakking

Hoe zit het met de claims die Emma zelf vermeld op de verpakking? Ook dit heb ik gronding getest:

ClaimOnderbouwing
Verbeterd ademend vermogen en comfortAls tester kan ik bevestigen dat het matras van Emma een verbeterd ademend vermogen biedt, waardoor ik comfortabel kon slapen en niet overmatig tijdens deze zomermaanden aan het zweten was.
Thermoregulerende en wasbare tijkDe tijk van het matras absorbeert vocht en zorgt voor een frisse en hygiënische slaapomgeving. Ook is de tijk inderdaad wasbaar, tot 40 graden. 
Val sneller en dieper in slaap dankzij adembenemend comfortDankzij het innovatieve grafietschuim in het Emma Hybrid Premium ben ik sneller in slaap gevallen heb ik vaker doorgeslapen. .
Temperatuurregulerend grafietschuim voor een betere slaapkwaliteitHet grafietschuim in het matras, zorgde voor een aangename temperatuurregulatie. Het hield mijn matras koel en comfortabel gedurende de hele nacht. Dit was een enorm verschil versus mijn oude matras. 
Adembenemend premium comfort en ergonomische ondersteuningAls tester kan ik bevestigen dat het Emma Hybrid Premium matras adembenemend premium comfort en ergonomische ondersteuning biedt. Het paste zich moeiteloos aan mijn lichaam aan en zorgde voor een goede drukverdeling en uitlijning gedurende de hele nacht,
Stevig matras ontworpen om voor iedereen zacht en comfortabel aan te voelenHet matras, heeft een stevig ontwerp dat zacht en comfortabel aanvoelde voor zowel mij als mijn partner. Het bood de juiste balans tussen stevigheid en zachtheid voor een aangename slaapervaring.
Door het innovatieve ontwerp van de pocketvering en schuimlagen van het matras word je – ongeacht je lichaamstype of slaappositie – altijd perfect ondersteundDankzij het innovatieve ontwerp werd ik als tijdens het liggen perfect ondersteund, ongeacht mijn slaappositie. Het bood mijn lichaam optimale ondersteuning. 

Wat wij fijn vinden aan het Emma Hybrid Premium 

Emma Hybrid Premium Review

Hygiëne:
Een aspect waar het Emma Hybrid Premium matras in uitblinkt, is de hygiëne. De tijk, oftewel de hoes van het matras, is gemaakt van een speciale thermoregulerende vezel die vocht absorbeert en nachtelijk zweten helpt voorkomen. Dit draagt bij aan een frisse en hygiënische slaapomgeving

Het beste van alles is dat de Emma Hybrid hoes heel makkelijk te verwijderen is en in de wasmachine kan worden gewassen, waardoor het onderhouden van een schoon en fris matras een eenvoudige taak is. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar verlengt ook nog eens de levensduur van het matras.

Minimale bewegingsoverdracht:
Een ander aspect dat ik erg waardeer aan dit matras is de minimalisatie van bewegingen in bed. Ik merkte dat wanneer mijn partner zich beweegt in bed, de bewegingen niet worden overgedragen naar mijn kant van het matras. Dit zorgt ervoor dat ik ongestoord kon blijven slapen, zelfs wanneer mijn partner zich omdraaide of uit bed stapte.

Review Emma Hybrid Premium Matras

Geen kuilvorming:
Het matras behoudt zijn vorm en veerkracht. Ik merk geen verzakking of vervorming op de plek waar ik het meest lig. Dit geeft me het vertrouwen dat het matras zijn vorm, ondersteuning en comfort zal behouden gedurende de hele levensduur. 

Het is fijn om te weten dat ik elke nacht op een vlak en veerkrachtig oppervlak lig, wat bijdraagt aan een goede slaaphouding en een uitgerust gevoel in de ochtend. Het voorkomen van kuilvorming is een duidelijk teken van de duurzaamheid en kwaliteit van dit matras.

Hoog ademend vermogen:
Een extra persoonlijke eigenschap waar ik dol op ben bij het Emma Hybrid Premium matras is het hoge ademende vermogen. Dankzij de geavanceerde materialen en constructie van het matras kan lucht vrij door het matras circuleren. 

Dit helpt bij het reguleren van de temperatuur tijdens de slaap en voorkomt dat ik het te warm krijg. Tijdens deze temperaturen is dat geen overbodige luxe. Het ademende vermogen zorgt voor een aangenaam en verfrissend slaapklimaat. 

Emma Hybrid Premium Review

Geschikt voor verschillende slaaphoudingen
Het matras biedt ondersteuning en comfort, ongeacht mijn slaaphouding. Of ik nu op mijn rug, zij of buik slaap, het matras biedt de juiste ondersteuning. Het past zich moeiteloos aan mijn lichaam aan en zorgt voor een optimale uitlijning van mijn ruggengraat, ongeacht de slaappositie. Dit is van groot belang, omdat een goede slaaphouding essentieel is voor het voorkomen van mogelijke nek- en rugklachten. Ook merk ik dat het matras stabiliteit biedt, waardoor ik me tijdens het slapen niet in ongemakkelijke posities hoef te draaien om een goede ondersteuning of houding te vinden.

Wat wij minder vinden

Als eerlijke tester wil ik ook graag benoemen wat ik minder fijn vond aan het Emma Hybrid Premium matras. Hoewel ik over het algemeen erg tevreden ben, zijn er toch een paar punten waar ik wat minder enthousiast over ben.

Emma Hybrid Premium Review

Gewicht:
Het matras is vrij zwaar in vergelijking met andere matrassen. Dit kan het verplaatsen of omdraaien van het matras bemoeilijken. Het is dus iets om rekening mee te houden als je van plan bent het matras regelmatig te verplaatsen.

Stevigheid:
Hoewel het Emma Hybrid Premium matras over het algemeen een goede balans biedt tussen stevigheid en zachtheid, kan het voor sommige mensen aan de stevigere kant voelen. Als je de voorkeur geeft aan een zeer zacht matras, zou dit matras mogelijk niet de beste keuze voor je zijn. Het is belangrijk om je persoonlijke voorkeur voor stevigheid in overweging te nemen bij het kiezen van een matras

Fabrieksgeur:
Bij het uitpakken van het matras was er een aanwezige fabrieksgeur merkbaar. Hoewel dit een normaal verschijnsel is bij veel nieuwe producten, vond ik de geur in het begin onaangenaam. Gelukkig verdween de geur na verloop van tijd en door goed te luchten. Het is echter wel iets om rekening mee te houden, vooral als je gevoelig bent voor geuren.

Emma Hybrid Premium Review

Waarom een Emma matras kopen?

Als gepassioneerde tester kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik heerlijk heb geslapen op het Emma Hybrid Premium matras. Vanaf het moment dat ik erop ging liggen, voelde het direct comfortabel aan. Ik merkte meteen het verschil, vooral omdat ik soms met lagerugpijn wakker werd. Sinds ik op dit matras slaap, heb ik daar geen last meer van gehad.

Dit matras is echt een slimme investering. Het biedt niet alleen een goede nachtrust voor mensen met nek- en rugklachten, maar ook voor een bredere doelgroep. Het past zich moeiteloos aan verschillende slaaphoudingen aan en zorgt voor optimale ondersteuning en uitlijning van je ruggengraat. Bovendien voorkomt het matras kuilvorming en biedt het uitstekende temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename slaapomgeving.

Voor mij, als iemand die soms rugklachten heeft, biedt dit matras specifieke ondersteuning en verlichting van de druk op mijn rug. Ik ben een zijslaper, maar dit matras is ook ideaal voor rugslapers en buikslapers vanwege de aanpassingsmogelijkheden. Mijn vriend slaapt zelf op zijn rug en buik en heeft, net zoals ik, heerlijk geslapen op dit matras. Zelfs als je geen specifieke klachten hebt, maar gewoon op zoek bent naar een kwalitatief goed matras dat zorgt voor optimaal comfort en welzijn, is het Emma Hybrid Premium matras een uitstekende keuze! 

Conclusie 

Emma Hybrid Premium Review

Kortom, het Emma Hybrid Premium matras is een verstandige investering voor iedereen die op zoek is naar een matras van hoge kwaliteit dat aan al hun slaapbehoeften voldoet. Of je nu worstelt met nek- en rugklachten, verschillende slaaphoudingen hebt, gevoelig bent voor temperatuur tijdens het slapen of gewoon op zoek bent naar langdurig comfort en ondersteuning, dit matras biedt de oplossing. 

Ik kan het matras ten zeerste aanbevelen, omdat ik zelf heb ervaren hoeveel verschil het kan maken. Ervaar het zelf en ontdek de voordelen van het Emma Hybrid Premium matras.

Je kunt het Emma Hybrid Premium matras kopen op de officiële Emma Sleep website.

Emma Sleep - Hybrid Premium Matras
5.0

Exclusieve Slaapwijsheid -10% Emma Kortingscode deze maand: "SLAAPWIJSHEID10"

Emma noemt het Hybrid Premium Matras niet voor niks “Het beste matras ooit gemaakt” Wat dit revolutionaire matras zo uniek maakt zijn de unieke materialen die in 7 lagen toegepast zijn. Elke laag zorgt, op een andere manier, voor de garantie van de perfecte probleemloze nachtrust. Vochtregulerend, dus geen last van een klam bed. Temperatuur regulerend, kruip onder een dik dekbed of tegen je partner aan, zonder het te warm te krijgen. Extra micro 6 pocketvering, die zorgen voor optimale ondersteuning zonder last van een woelende partner. Check vooral alle andere voordelen op de website.

Voordelen:
 • 100 Nachten proefslapen
 • 10 Jaar garantie
 • Gratis Bezorging & Retour
 • Diepere slaap door 7 unieke lagen
 • Bed blijft het perfecte slaapklimaat
Nadelen:
 • Langere levertijd
Check Prijs op Emma-Sleep.nl Check Alle Emma Matras Deals!

Veelgestelde vragen

1. Wat is het Emma Hybrid Premium Matras?

Het Emma Hybrid Premium Matras is een hoogwaardig matras dat zowel schuimlagen als pocketveren combineert om comfort, ondersteuning en ventilatie te bieden.

2. Wat maakt het Emma Hybrid Premium Matras uniek?

Dit matras combineert verschillende materialen zoals geheugenschuim, koudschuim en pocketveren om een evenwichtige slaapervaring te bieden. Het is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende lichaamstypes en slaapposities.

3. Voor wie is het Emma Hybrid Premium Matras geschikt?

Het Emma Hybrid Premium Matras is geschikt voor de meeste slapers, ongeacht hun gewicht of favoriete slaaphouding. De combinatie van materialen zorgt voor een goede ondersteuning en comfort.

4. Hoe zit het met de ventilatie van het Emma Hybrid Premium Matras?

Dankzij de pocketveren en ademende schuimlagen biedt het Emma Hybrid Premium Matras uitstekende ventilatie, waardoor het koel blijft, zelfs tijdens warme nachten.

5. Is het Emma Hybrid Premium Matras geschikt voor mensen met allergieën?

Veel Emma-matrassen zijn hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën, maar het is altijd goed om de specifieke details van het Hybrid Premium-model te controleren.

6. Hoe wordt het Emma Hybrid Premium Matras geleverd?

Het Emma Hybrid Premium Matras wordt meestal vacuüm verpakt en in een doos geleverd. Het zal zichzelf uitvouwen zodra je het uit de verpakking haalt.

7. Hoe zorg ik voor mijn Emma Hybrid Premium Matras?

Volg de onderhoudsinstructies die bij het matras worden geleverd. Dit kan het regelmatig draaien van het matras en het schoonmaken van de afneembare hoes omvatten.

Menu