Zoeken
Zoeken
Medisana-2

Getest: Medisana AD 625 Aroma Diffuser

Benieuwd of de Medisana AD 625 bij jou past? Wij hebben hem voor je getest! Deze aroma diffuser hebben we getest op uiterlijk, ontwerp, prestaties, functies, kwaliteit, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding.

De Medisana aroma diffuser komt uit onze test als Beste Houten Keuze met een score van 4.1 sterren. Dit apparaat biedt een stijlvolle en ontspannende ervaring met een aangename geurige mist. Ondanks de hogere prijs en het ontbreken van een afstandsbediening en aroma’s, is de diffuser van goede kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Het is een betrouwbare keuze voor het creëren van een ontspannen sfeer in huis.

Medisana-Diffuser

Medisana AD 625 Aroma Diffuser: Beste keuze met echt hout

Meer informatie nodig voor je een keuze kan maken? Lees in deze uitgebreide review alle details over de Medisana AD 625 en kom er zo achter of deze diffuser bij jou past.

Introductie

De aroma diffuser van Medisana is 160×70 en heeft een bamboe afwerking. De inhoud van de diffuser is 100 ml en hij is relatief stil tijdens gebruik. Druppel enkele ontspannende geuren en zet de aroma diffuser aan voor een gearomatiseerde lucht in een fijne mist de kamer. De nevelaar wordt geleverd met een netsnoer, maar zonder extra’s zoals aroma’s.

Medisana 2

Uiterlijk en ontwerp

De aroma diffuser is rond met een platte bovenkant en heeft een chique uitstraling door de bamboe afwerking. Hij heeft 6 verschillende kleuren licht (die automatische veranderen) door de ingebouwde LED-lampjes. Hij is klein en compact. 

Prestaties en functies

De aan/uit knop zit onderop in het voetje. De diffuser gaat door te drukken op de bovenkant. Om het apparaat vervolgens weer uit te zetten, druk je meerdere keren op de aanknop. Eerst gaat alleen het licht uit, daarna stopt de damp. De diffuser kan maximaal 6 uur achter elkaar nevel geven. De diffuser heeft geen timer. 

Medisana 5

Kwaliteit en duurzaamheid

Bamboe is een zeer duurzaam materiaal. De diffuser schakelt automatisch uit wanneer hij niet gebruikt wordt. De rubberen voetjes zorgen ervoor dat de nevelaar stevig staan en gemakkelijk omvalt. De diffuser gebruik 8w stroom per uur. 

Medisana 1

Prijs/kwaliteit

De prijs van de aroma diffuser is aan de hoge kant in vergelijking met de concurrenten, maar de kwaliteit voldoet aan alle eisen waardoor de prijs/kwaliteitsverhouding prima is. Echter wordt de Medisana AD 625 zonder afstandbediening of aroma’s geleverd, wat concurrenten, zoals de Auronic Aroma Diffuser, wel leveren. 

Testresultaten

Over het algemeen zijn de testresultaten van de Medisana AD 625 aroma diffuser positief. Het apparaat heeft een aantrekkelijk en uniek uiterlijk, gemaakt van duurzaam materiaal. Hoewel de maximale neveltijd van 6 uur iets korter is dan die van de Zedar aroma diffuser, is dit nog steeds een acceptabele tijdsduur. Wat de Medisana AD 625 onderscheidt, is dat deze diffuser als enige gemaakt is van hout, wat het een originele keuze maakt.

Veelgestelde vragen over de Medisana AD 625 Aroma Diffuser

Wat is de capaciteit van de waterinhoud van de Medisana AD 625?

De Medisana AD 625 heeft een waterinhoud van 100 ml.

Hoe lang kan de diffuser continu nevel produceren?

De diffuser kan maximaal 6 uur achter elkaar nevel produceren.

Worden er aroma’s meegeleverd met de diffuser?

Nee, de diffuser wordt geleverd zonder aroma’s.

Is de diffuser stil tijdens gebruik?

Ja, de diffuser is relatief stil tijdens gebruik.

Kan ik de Medisana AD 625 Aroma Diffuser ’s nachts gebruiken?

Ja, de diffuser heeft een nachtmodus met een speciale verlichting, zodat je hem ook ’s nachts kunt gebruiken zonder verstoring van je slaap.

Hoeveel druppels etherische olie moet ik gebruiken?

Dit kan variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de sterkte van de etherische olie. Meestal worden 3-5 druppels aanbevolen voor een subtiele geur.

Menu